Hilerupa Centipat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 58 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci AMD Ryzen 5 2600 Anakart PRIME A320M-K RAM 16,0 GB Ekran Kartı Rx 5500 XT Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2023 #1 Eski laptopum açılmıyor ve benim aklıma bu HDD'yi masaüstü bilgisayarıma takmak geldi. Bu HDD bir masaüstü bilgisayara takılır mı? Dosya Ekleri IMG_20230723_221735_896.jpg 208,5 KB · Görüntüleme: 40
Eski laptopum açılmıyor ve benim aklıma bu HDD'yi masaüstü bilgisayarıma takmak geldi. Bu HDD bir masaüstü bilgisayara takılır mı?
Çözüm 5 5 525773 23 Temmuz 2023 Hilerupa dedi: Eski laptopum açılmıyor ve benim aklıma bu HDD'yi masaüstü bilgisayarıma takmak geldi. Bu HDD bir masaüstü bilgisayara takılır mı? Genişletmek için tıkla... Evet ara kabloyla.
Hilerupa dedi: Eski laptopum açılmıyor ve benim aklıma bu HDD'yi masaüstü bilgisayarıma takmak geldi. Bu HDD bir masaüstü bilgisayara takılır mı? Genişletmek için tıkla... Evet ara kabloyla.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 23 Temmuz 2023 #2 Hilerupa dedi: Eski laptopum açılmıyor ve benim aklıma bu HDD'yi masaüstü bilgisayarıma takmak geldi. Bu HDD bir masaüstü bilgisayara takılır mı? Genişletmek için tıkla... Takılır. Artı 0 Eksi
Hilerupa dedi: Eski laptopum açılmıyor ve benim aklıma bu HDD'yi masaüstü bilgisayarıma takmak geldi. Bu HDD bir masaüstü bilgisayara takılır mı? Genişletmek için tıkla... Takılır.
5 525773 Decapat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 318 Çözümler 1 23 Temmuz 2023 #3 Hilerupa dedi: Eski laptopum açılmıyor ve benim aklıma bu HDD'yi masaüstü bilgisayarıma takmak geldi. Bu HDD bir masaüstü bilgisayara takılır mı? Genişletmek için tıkla... Evet ara kabloyla. Artı 0 Eksi Çözüm
Hilerupa dedi: Eski laptopum açılmıyor ve benim aklıma bu HDD'yi masaüstü bilgisayarıma takmak geldi. Bu HDD bir masaüstü bilgisayara takılır mı? Genişletmek için tıkla... Evet ara kabloyla.