Laptop HDD'si Masaüstüne Nasıl Takılır?

Hocam zaten 1TB HDD 200 lira. 2 tane 2.5'' disk vida yuvası 3.5'' disk yuvasına denk geliyorsa vidalayın ve sabitleyin. En olmadı plastik kelepçe takın.

Arkadaş cümle sonuna nokta koymadığı için "Yazım yanlışı olan mesajı alıntılama" uyarısı alabilirsiniz, düzenleyip nokta koyun bence.
Uykulu halimle dikkatimden kaçmış. Bu arada nokta değil; soru işareti koyması gerekiyordu.
Teşekkür ederim uyarınız için ama sanırım artık düzenleyemiyorum. Kendimi rapor etsem iyi olacak.

Kasaya göre değişir. Boyutları SSD ile aynı olduğundan ben SSD yuvasına monte ettim.

Eki Görüntüle 711687

Usta bende de laptop HDD'si var. SSD yuvası da var kasada, oraya takacağım da HDD mıknatıs gibi yapışıyor kasaya. Ben de sıkıntı olmasın diye karton koydum kasayla HDD arasına. Sende öyle bir şey oldu mu?

Gerek yok ki kartona falan. Benimki vidayla monte ediliyordu vidaladım ben de.

SSD yerine koyduğumda mıknatıs gibi yapışıyor demire PC kasasına yani bende yanlamasına tutturdum 2 vidayla bir sorun olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…