Laptop HDD'si masaüstüne takılınca sistem açılmıyor

byyy

Hectopat
Daha fazla  
Masaüstü HDD DVD okuyor gibi ses çıkarıyor ve sonra dondugu için laptop HDD'sini taktım ama görselden sonra ilerlemiyor.

Dosya Ekleri

• 20211112_145823.jpg
    309,7 KB · Görüntüleme: 99
Masaüstü HDD DVD okuyor gibi ses çıkarıyor ve sonra dondugu için laptop HDD'sini taktım ama görselden sonra ilerlemiyor.
HDD'yi görmüş ancak onun da durumu iyi değil. Yenisi gerekebilir içerisinde Windows yüklü mü? yüklü değilse açılmaz.

Yeni HDD alacağım ama önce denemek istedim laptop HDD'sini yapabileceğim başka bir şey var mi?

BIOS üzerinden Boot sırasını değiştirip deneyin. Önceki HDD'yi ilk sıraya alıp deneyin.

Eski HDD'yi ilk sıraya aldım ama yine aynı ekranda kalıyor.

Eski HDD'yi ilk sıraya aldım ama yine aynı ekranda kalıyor.
Anladım hocam. O zaman laptop HDD sıkıntılı. Bir kutu veya kablo ile USB olarak bağlayıp deneyin derim.

Format attıktan sonra HDD DVD okur gibi ses çıkarmaya başladı ve PC donuyordu bu sorun HDD ile alakalı galiba değil mi HDD almaya gideceğim umarım farklı bir sorun yoktur.

Format attıktan sonra HDD DVD okur gibi ses çıkarmaya başladı ve PC donuyordu bu sorun HDD ile alakalı galiba değil mi HDD almaya gideceğim umarım farklı bir sorun yoktur.
Hayır hocam. HDD sıkıntı yapmış. Sistemden sökün. Normale döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…