reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 18 Temmuz 2020 #11 Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Tek sorun bende mi bilmiyorum ama desktop HDD'si, laptopun SATA ve güç portunu takınca çalışmıyor . Genişletmek için tıkla... Ben en iyisi ugraşmayım alayım bir tane PC'ye.
Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Tek sorun bende mi bilmiyorum ama desktop HDD'si, laptopun SATA ve güç portunu takınca çalışmıyor . Genişletmek için tıkla... Ben en iyisi ugraşmayım alayım bir tane PC'ye.
NOYze Centipat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Şubat 2021 #12 Bende Seagate momentus Thin var onu da takabilir miyim?
Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 17 Şubat 2021 #13 NOYze dedi: Bende Seagate momentus Thin var onu da takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet tabii ki takabilirsiniz. Takılacak HDD'nin 3.5 veya 2.5 inç olması fark etmiyor. Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Tek sorun bende mi bilmiyorum ama desktop HDD'si, laptopun SATA ve GÜÇ portunu takınca çalışmıyor . Genişletmek için tıkla... Hayır sorun laptop'un HDD'ye 5V güç vermesi. 2.5 inç HDD'ler 5V ile çalışabilir fakat 3.5 inç HDD'ler 12V güce ihtiyacı var.
NOYze dedi: Bende Seagate momentus Thin var onu da takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet tabii ki takabilirsiniz. Takılacak HDD'nin 3.5 veya 2.5 inç olması fark etmiyor. Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Tek sorun bende mi bilmiyorum ama desktop HDD'si, laptopun SATA ve GÜÇ portunu takınca çalışmıyor . Genişletmek için tıkla... Hayır sorun laptop'un HDD'ye 5V güç vermesi. 2.5 inç HDD'ler 5V ile çalışabilir fakat 3.5 inç HDD'ler 12V güce ihtiyacı var.