Laptop HDD'si PC'ye takılır mı?

Can5000

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar. Eski laptopumda 320 GB'lık bir hard disk var ve ben bunu yeni masaüstü bilgisayarıma takmak istiyorum. Sizce takabilir miyim, ve nasıl takarım?

Öncelikle selamlar. Eski laptopumda 320 GB'lık bir hard disk var ve ben bunu yeni masaüstü bilgisayarıma takmak istiyorum. Sizce takabilir miyim, ve nasıl takarım?

Laptop ve masaüstü ayni SSD M.2 biçimi kullanırlar yani çalışır ikisinde.

2.5" Sata ise, doğrudan anakarttaki sata kablolarına bağlayabilirsin.
2.5" IDE ise, IDE'den Sata adaptörü alman gerekli, o da gerekli kablolarla gelir zaten.
Google'da fotoğrafı aratıp öğrenebilirsin gerçi üstünde de yazar.

2.5 sata diyor bağlamak için kabloya ihtiyacım var mı peki

birde anakartta sata girişleri var oraya hangi kabloyla bağlayacağım

2.5 sata diyor bağlamak için kabloya ihtiyacım var mı peki
Anakartındaki sata çıkışında boşta kablo yoksa, anakart kutusuna bak orada kablo olabilir, yoksa anakart ve hdd'nin çıkışlarının fotoğrafını çekip bir bilgisayarcıdan alabilirsin.

Anakartındaki sata çıkışında boşta kablo yoksa, anakart kutusuna bak orada kablo olabilir, yoksa anakart ve hdd'nin çıkışlarının fotoğrafını çekip bir bilgisayarcıdan alabilirsin.
çok sağolun anakart kutusunda bir kaç kablo var sata diyor onlara bağlamaya çalışacağım

çok sağolun anakart kutusunda bir kaç kablo var sata diyor onlara bağlamaya çalışacağım
bir şey daha soracağım bu hdd içerisinde windows kurulu öylece taksam sorun olurmu veya yeni pcde silebilir miyim

bir şey daha soracağım bu hdd içerisinde windows kurulu öylece taksam sorun olurmu veya yeni pcde silebilir miyim
Kabloyu takarken çentiklerine bak - neden girmiyor diye zorlama.

Sistemin kapalı ve fişten çekili olması sağduyulu bir yaklaşım olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…