M MECccc Picopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #11 windows 10 delisi dedi: Aslında harici harddisk kutusuna koyup uygun bir kabloyla işi çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ek depolama yapmayacağım içindeki bilgileri alıp atacağım zaten çok çok yavaş sağlığı bayağı düşük.
windows 10 delisi dedi: Aslında harici harddisk kutusuna koyup uygun bir kabloyla işi çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ek depolama yapmayacağım içindeki bilgileri alıp atacağım zaten çok çok yavaş sağlığı bayağı düşük.
AMD_Fanboy Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 773 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #12 2, 5 inç to 3, 5 inç dönüştürücü alıp kasaya takabilirsin.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 25 Kasım 2020 #13 MECccc dedi: Hocam elimde hiç kablo yok HDD ikinci el Bluetooth ile mi bağlayayım bağlamak için SATA to USB alsam işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım. Şimdi sizde boş SATA yeri var mı yok mu? Alabilirsin SATA to USB.
MECccc dedi: Hocam elimde hiç kablo yok HDD ikinci el Bluetooth ile mi bağlayayım bağlamak için SATA to USB alsam işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım. Şimdi sizde boş SATA yeri var mı yok mu? Alabilirsin SATA to USB.
M MECccc Picopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #14 AMD_Fanboy dedi: 2, 5 inç to 3, 5 inç dönüştürücü alıp kasaya takabilirsin. Genişletmek için tıkla... 2.5 ve 3.5'i USB'ye çevirenler var o işe yarar mı? epic games kullanıcısı dedi: Hocam anlamadım. Şimdi sizde boş SATA yeri var mı yok mu? Alabilirsin SATA to USB. Genişletmek için tıkla... Boş SATA yeri var ama o HDD bende kalmayacak içindeki bilgileri alıp atacağım USB'den bağlamak daha basit değil mi?
AMD_Fanboy dedi: 2, 5 inç to 3, 5 inç dönüştürücü alıp kasaya takabilirsin. Genişletmek için tıkla... 2.5 ve 3.5'i USB'ye çevirenler var o işe yarar mı? epic games kullanıcısı dedi: Hocam anlamadım. Şimdi sizde boş SATA yeri var mı yok mu? Alabilirsin SATA to USB. Genişletmek için tıkla... Boş SATA yeri var ama o HDD bende kalmayacak içindeki bilgileri alıp atacağım USB'den bağlamak daha basit değil mi?
AMD_Fanboy Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 773 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #15 MECccc dedi: 2.5 ve 3.5'i USB'ye çevirenler var o işe yarar mı? Boş SATA yeri var ama o HDD bende kalmayacak içindeki bilgileri alıp atacağım USB'den bağlamak daha basit değil mi? Genişletmek için tıkla... SATA to USB kablosu işini görecektir.
MECccc dedi: 2.5 ve 3.5'i USB'ye çevirenler var o işe yarar mı? Boş SATA yeri var ama o HDD bende kalmayacak içindeki bilgileri alıp atacağım USB'den bağlamak daha basit değil mi? Genişletmek için tıkla... SATA to USB kablosu işini görecektir.