Laptopu HDMI ile PC'ye bağlayıp arada sırada 2. monitör gibi kullanmak istiyorum ama HDMI ile bağladım olmadı ekran algıla deyince "başka bir ekran bulunamadı." hatası alıyorum kablosuz ekran denedim onu da yapamadım.
İşletim sistemi 2 PC'de de Windows 11.
Laptopu HDMI ile PC'ye bağlayıp arada sırada 2. monitör gibi kullanmak istiyorum ama HDMI ile bağladım olmadı ekran algıla deyince "başka bir ekran bulunamadı." hatası alıyorum kablosuz ekran denedim onu da yapamadım.
Bunu başka bir konuda da görmüştüm, hayır bağlayamazsın. Çünkü kasanın HDMI ile laptopun HDMI çıkışı görüntü çıkışı. Ama laptopunu ya da kasanı HDMI ile bir monitöre bağlayabilirsin. Sadece görüntü girişi olduğuna dikkat et.
Hmm ben yani yapamamıştım. Ayrıca bizim fizik hocası da bana yapma demişti. İkisinden birinin ekran kartı yanar demişti. Ekran kartı şeyine inanmıyom da ikisinin de HDMI çıkışı görüntü çıkışı olduğundan bana biraz saçma geldi ama yine de yaptım. Yapınca da zaten bir şey olmadı.
Konuyu yanlış okumuşum pardon. Dediğiniz yapılmıyor diye biliyorum. Laptoplarda sadece HDMI çıkışı var girişi yok. Ben monitörü 2. ekran olarak kullanmaya çalışıyorsunuz sanmıştım.