Çözüldü Laptop HDMI ile monitöre bağlanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sosisl

Hectopat
Daha fazla  
Laptopu HDMI ile PC'ye bağlayıp arada sırada 2. monitör gibi kullanmak istiyorum ama HDMI ile bağladım olmadı ekran algıla deyince "başka bir ekran bulunamadı." hatası alıyorum kablosuz ekran denedim onu da yapamadım.
İşletim sistemi 2 PC'de de Windows 11.

Laptop: Acer A715-51G

PC.
Anakart: A520M Plus.
CPU: R5 5500.
GPU: RTX 3050.
RAM: G.Skill 8X2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
HDMI ile PC'ye bağlanmaz. Capture Card ile yapabilirsiniz. Bir de SpaceDesk gibi uygulamalar ile de olabiliyor.
HDMI ile PC'ye bağlanmaz. Capture Card ile yapabilirsiniz. Bir de SpaceDesk gibi uygulamalar ile de olabiliyor.

Çözüm
Laptopu HDMI ile PC'ye bağlayıp arada sırada 2. monitör gibi kullanmak istiyorum ama HDMI ile bağladım olmadı ekran algıla deyince "başka bir ekran bulunamadı." hatası alıyorum kablosuz ekran denedim onu da yapamadım.

PC.

Bunu başka bir konuda da görmüştüm, hayır bağlayamazsın. Çünkü kasanın HDMI ile laptopun HDMI çıkışı görüntü çıkışı. Ama laptopunu ya da kasanı HDMI ile bir monitöre bağlayabilirsin. Sadece görüntü girişi olduğuna dikkat et.

PC.
RAM: G.Skill 8X2.

Laptoptaki ekran HDMI kablo ile monitöre aktarılabiliyor diye biliyorum, en azından ablam yapıyordu 😄

Laptoptaki ekran HDMI kablo ile monitöre aktarılabiliyor diye biliyorum, en azından ablam yapıyordu 😄
Hmm ben yani yapamamıştım. Ayrıca bizim fizik hocası da bana yapma demişti. İkisinden birinin ekran kartı yanar demişti. Ekran kartı şeyine inanmıyom da ikisinin de HDMI çıkışı görüntü çıkışı olduğundan bana biraz saçma geldi ama yine de yaptım. Yapınca da zaten bir şey olmadı.

Konuyu yanlış okumuşum pardon. Dediğiniz yapılmıyor diye biliyorum. Laptoplarda sadece HDMI çıkışı var girişi yok. Ben monitörü 2. ekran olarak kullanmaya çalışıyorsunuz sanmıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı