Laptop her açılışta Boot Menu açılıyor

Chucky47

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bu sorunu 2-3 gündür yaşıyorum. Bilgisayarı her açışımda Boot Menu açılıyor, harddiskimi seçip Boot ettiğim zaman normal bir şekilde açılıyor ve kullanıyorum fakat kapatıp tekrar açarken her seferinde Boot menu geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, bu sorunu 2-3 gündür yaşıyorum. Bilgisayarı her açışımda Boot menu açılıyor, harddiskimi seçip Boot ettiğim zaman normal bir şekilde açılıyor ve kullanıyorum fakat kapatıp tekrar açarken her seferinde Boot menu geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

BIOS tuşu basılı kalmış olabilir. Kontrol edin. BIOS Boot ayalarından Windows'un kurulu olduğu sürücüyü 1. sıraya alın.

Boot kısmında harddisk 1. sırada arkadaşlar. Laptop'un açma tuşuna bastığım zaman Boot menuye girince de 1. sırada duruyor. Sadece enter'a basıyorum ve sonra açılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı