Laptop iade ederken format şart mı?

ugurcll

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5 10400F
Asus Phonix GTX 1660 Super OC
Asus Prime H510 M-E
Corsair Spec Delta RGB 550w
Meslek
Selçuk Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Öğrencisi
İki gün önce Amazon'dan HP Victus 16 sipariş ettim. Bugün elime ulaştı ve biraz önce açtım. Windows 11 kurarken ekranın sarı olduğunu ve laptoptan fan cızırtısı geldiğini fark ettim ve iade talebinde bulunacağım. Kurulumu, internet bağlantısı isteyen yerde kestim ve her şeyi toplayıp paketledim. Ama aklımda kaldı, iadem kabul edilir mi? Tekrardan açmaya da korkuyorum fan cızırtısından bir şey olur diye.

İki gün önce Amazon'dan HP Victus 16 sipariş ettim. Bugün elime ulaştı ve biraz önce açtım. Windows 11 kurarken ekranın sarı olduğunu ve laptoptan fan cızırtısı geldiğini fark ettim ve iade talebinde bulunacağım. Kurulumu, internet bağlantısı isteyen yerde kestim ve her şeyi toplayıp paketledim. Ama aklımda kaldı, iadem kabul edilir mi? Tekrardan açmaya da korkuyorum fan cızırtısından bir şey olur diye.

Windows kurduğun USB'yi tak. Oradan diskleri silip biçimlendir öyle ver geri.

Satıcısı kimdi?

Format derken tekrar Windows kurmayın ancak format USB'si takıp diskleri biçimlendirin.

İçinden gelen cızırtı beni tedirgin ediyor.

Amazon'un kendisiydi.

Evet onu kastetmiştim ama yanlış söylemişim :)

02.09.2023 tarihi geçerli kanun ile; 2024 yılına kadar bilgisayar dahil tüm elektronik cihazlar 14 gün içinde internetten alındıysa cayma hakkı ile sebep/koşul gerekmeden iade edilebilir.

02.09.2023 tarihi geçerli kanun ile; 2024 yılına kadar bilgisayar dahil tüm elektronik cihazlar 14 gün içinde internetten alındıysa cayma hakkı ile sebep/koşul gerekmeden iade edilebilir.
Bu kanuna gerek bile yok Amazon satıcılı ürünler, 2 yıl boyunda amazon'un garantisi altındadır. 2 yıl içinde memnun olmamanız veya arıza durumunda iade ve değişim hakkı tanınır. Özellikle belirtiyorum tekrardan satıcısı AMAZON ise bu durum geçerli.

Bu kanuna gerek bile yok Amazon satıcılı ürünler, 2 yıl boyunda Amazon'un garantisi altındadır. 2 yıl içinde memnun olmamanız veya arıza durumunda iade ve değişim hakkı tanınır. Özellikle belirtiyorum tekrardan satıcısı Amazon ise bu durum geçerli.

Yani tekrardan açıp diski silmeme gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı