Yaklaşık 200 gün önce bir Gaming laptop aldım, ancak sık sık mavi ekran veriyor ve kendiliğinden kapanıyor. Bu durum 1-2 haftadır olmuyor. Zaten laptop aldığıma pişman olmuştum, masaüstüne geçmek istiyorum. Sizce iade edebilir miyim? İade etmek için neler yapabilirim? Garantisi 2 yıl, distribütör garantili.
İsterseniz aldığım siteyi ve satıcıyı söylerim.
Yaklaşık 200 gün önce bir Gaming laptop aldım, ancak sık sık mavi ekran veriyor ve kendiliğinden kapanıyor. Bu durum 1-2 haftadır olmuyor. Zaten laptop aldığıma pişman olmuştum, masaüstüne geçmek istiyorum. Sizce iade edebilir miyim? İade etmek için neler yapabilirim? Garantisi 2 yıl, distribütör garantili.
Kusurlu ürünü iade etme hakkınız ürün size geldikten sonra 14 gün içerisinde oluyor. Yani alalı 6-7 ay olduğu için iade hakkınız malesef yok ve garantiden işlem yaptırabilirsiniz.
Yetkili servise ürünün sorunlarını belirtip götürün veya kargolayın. Onarım yapılacaktır. Eğer yetkili serviste onarım yapılamaz ise para iadesi, aynı ürünle değişim veya aynı model yoksa muadiliyle değişim hakkınız yasal olarak var. Bunlar dışında ürünü direkt iade hakkınız yok.
Dostum açık açık dolandırıcılık tavsiyesi vermişsin adama. Kusurlu bir ürünü niye başka birisine itelemeye çalıştırıyorsun adama? Etik bir şey mi bu söylediğin sence?
Dostum açık açık dolandırıcılık tavsiyesi vermişsin adama. Kusurlu bir ürünü niye başka birisine itelemeye çalıştırıyorsun adama? Etik bir şey mi bu söylediğin sence?
Ama kendisi araştırırsa mavi ekran neden verdiği görülebilir benim bilgisayrımda o.c yapınca veriyordu bazen bir programdan sebebini araştırırsa üstüne giderse çözebilir belki de çok ısınmaktan dolayı mavi ekran alıyordur.