KeRaWoL Hectopat Katılım 15 Nisan 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2014 #1 USB belleğe iAtkos ML2'yi yazdım. Bilgisayarı yeniden başlattım. Boot menüsünden USB belleği seçtim. Sonra iAtkos ML2'yi seçtim. Fakat Apple logosundan sonra boot etmiyor. Lütfen sorunuma bir çözüm bulun acil!
USB belleğe iAtkos ML2'yi yazdım. Bilgisayarı yeniden başlattım. Boot menüsünden USB belleği seçtim. Sonra iAtkos ML2'yi seçtim. Fakat Apple logosundan sonra boot etmiyor. Lütfen sorunuma bir çözüm bulun acil!
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 28 Haziran 2014 #2 Sistem özelliklerinizi yazın. Boot etmeden önce de -v komutu ile boot edin. Takıldığınız yeri fotoğraf çekip atın.
Sistem özelliklerinizi yazın. Boot etmeden önce de -v komutu ile boot edin. Takıldığınız yeri fotoğraf çekip atın.
KeRaWoL Hectopat Katılım 15 Nisan 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2014 #3 Asus k55vj 6gb ram 750 gb hdd 128gb corsair force gs ssd nvidia geforce gt635m ekran kartı intel grafik 4000 hd
Asus k55vj 6gb ram 750 gb hdd 128gb corsair force gs ssd nvidia geforce gt635m ekran kartı intel grafik 4000 hd
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 28 Haziran 2014 #4 ML2 artık eskidi. Mavericks kuracaksınız. Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı | Technopat Sosyal Rehber için ise: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Rehberde anlatıldığı gibi boot etmeden önce mutlaka -v komutunu girin. Aksi halde sorununuza çözüm bulamazsınız.
ML2 artık eskidi. Mavericks kuracaksınız. Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı | Technopat Sosyal Rehber için ise: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Rehberde anlatıldığı gibi boot etmeden önce mutlaka -v komutunu girin. Aksi halde sorununuza çözüm bulamazsınız.
KeRaWoL Hectopat Katılım 15 Nisan 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2014 #5 -v ile komut girdim sonra siyah ekranda yazılar kaldı en son satırdaki komuttan sonra açılmadı bir daha. Birde usb bellek 32gb tı şimdi 196 mb bunun sorunu nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2014
-v ile komut girdim sonra siyah ekranda yazılar kaldı en son satırdaki komuttan sonra açılmadı bir daha. Birde usb bellek 32gb tı şimdi 196 mb bunun sorunu nedir acaba?
ProduceRWT Kilopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 799 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Producer 28 Haziran 2014 #6 Mikail arkadaşın dediği gibi mavericks kurun. Bende kullanıyorum ve rahat tavsiye ederim. Sisteminiz gayet rahat karşılıyor.
Mikail arkadaşın dediği gibi mavericks kurun. Bende kullanıyorum ve rahat tavsiye ederim. Sisteminiz gayet rahat karşılıyor.
KeRaWoL Hectopat Katılım 15 Nisan 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2014 #7 Mavericks kuracağım ama usb bellek 32 gb tı şimdi 196mb bu soruna bir çözüm bulun lütfen! Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2014
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 28 Haziran 2014 #8 Bu rehber ile USB belleğinizi biçimlendirebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu rehber ile USB belleğinizi biçimlendirebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et