Laptop için 1.100 TL SSD önerisi

Bütçe
1100

l.eScobar

Hectopat
Daha fazla  
SATA 3'e uygun bir SSD bulamadım, Laptop'una şimdi baktım, bu laptopa o aldığın çok bile :D şimdiden hayırlı olsun.

Hocam bir de ek olarak 8 GB RAM arttırmak istiyorum toplam 16 yapacak, maksimum 16 takılabiliyormuş. Ama bir kaç arkadaş diyor ki performans artışı olmaz öyle mi gerçekten?

Yüksek işlemler yapıyorsan elbette artış olur, örneğin 2GB Ram'li bir bilgisayar'da Minecraft oynasan daha düşük fps alırsın, belleği arttırırsan oyun daha iyi optimize olur özellikle dünyalar yüklenirken yani işlem çok yapıyorsan alabilirsin.

Yüksek işlemler yapıyorsan elbette artış olur, örneğin 2 GB RAM'li bir Bilgisayar'da Minecraft oynasan daha düşük FPS alırsın, belleği arttırırsan oyun daha iyi optimize olur özellikle dünyalar yüklenirken yani işlem çok yapıyorsan alabilirsin.

Şu an 8 takılı bazı oyunlarda anlık FPS düşmesi yiyorum bunlar düzelir mi 16 yaptığımda? Ve artı olarak oyunları SSD'ye aktaracağım.

Merhaba arkadaşlar, laptopuma ikinci bir depolama için CD yerini iptal edip oraya aparat taktırıp üstüne HDD taktırmıştım. Şimdi onu SSD ile değiştirmek istiyorum. 480 GB'lık yeterli olur. Çok pahalı bir şey aramıyorum. Laptop modeli Casper Nirvana NB 15.6. Şimdiden teşekkürler. Bun SSD'yi buldum araştırırken alınır mı?

Kronik sorunlu bir model alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı