- Makaleler
- 8
Hangi oyunda yetersiz? Değil çünkü, biliyorum.16 GB RAM kullanıyorum yetersiz. 32 GB RAM almanız daha mantıklı.
Hangi oyunda yetersiz? Değil çünkü, biliyorum.16 GB RAM kullanıyorum yetersiz. 32 GB RAM almanız daha mantıklı.
Lenovo Legion 5Hangi laptop?
3060 var alacağım laptopun içerisindeEvet mantıklı. Yeni çıkan oyunlar 16 GB üzeri RAM kullanmaya başladı. Diğer bileşenler de önemli tabii. 3050Ti bir dizüstü alıp, 32 GB RAM ile kullanmak da pek anlamlı değil.
Araştırmalarım sonucunda şu an Windows 11’in kararlı bir halde olduğunu okumuştum. Dediğin gibi bir performans düşüklüğü olacaksa Win 10 da kurabilirim. Bu arada lenovo legion 5 alacağım laptop. Bir e ticaret sitesi üzerinde 16 gb lık versiyonuyla arasında 1700 TL gibi bir fark mevcutOyun ve render ile işi yoksa gereksiz. Ama konu sahibi hem oyun, hem de tasarım ile uğraşacakmış. Bu yüzden alınabilir. Ayrıca siz Windows 11 kullanıyorsunuz. Tabii ki yetersiz olur. Windows 11 çok RAM yiyor. Konu sahibi, Windows 11 kullanmamanızı öneririm ayrıca. Windows 10 daha mantıklı olur desteği bitene kadar.
Artık oyunlarda en az 16 GB RAM gerek. 32 daha mantıklı.Hangi oyunda yetersiz? Değil çünkü, biliyorum.
Soruma cevap verir misiniz? Hangi oyunlarda yetersiz?Artık oyunlarda en az 16 GB RAM gerek. 32 daha mantıklı.
Oyunlarda genellikle artık 32 GB RAM önerilen olmuş durumda. 16 GB RAM hala yeterli ama gelecek yılları da düşünmek lazım. 32 GB RAM bazı rekabetçi oyunlarda FPS performansı vermekte.Soruma cevap verir misiniz? Hangi oyunlarda yetersiz?
Ek olarak 16 ile 32 GB arasında performans farkını gösteren bir kaynak sunar misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.