Laptop için 256 GB SSD önerisi

Hocam cihazla ilgili birbiri ile çelişen bilgiler var. Öncelikle şu an kullandığınız depolama M2 mi, SATA mi onu bilmek gerekli. An itibarı ile M2 kullanıyorsanız (ve onu değiştirmeyecekseniz) tek seçenek SATA, an itibarı ile SATA kullanıyorsanız, M2 ihtiyacınız olacak. Hangi tip M2 uyar, kapağını açıp içine bakmak lazım.

Clip_22.jpg

Hocam cihazla ilgili birbiri ile çelişen bilgiler var. Öncelikle şu an kullandığınız depolama M.2 mi, SATA mi onu bilmek gerekli. An itibarı ile M.2 kullanıyorsanız (ve onu değiştirmeyecekseniz) tek seçenek SATA, an itibarı ile SATA kullanıyorsanız, M.2 ihtiyacınız olacak. Hangi tip M.2 uyar, kapağını açıp içine bakmak lazım.

Eki Görüntüle 2404590

Hocam Nethouse'nin sitesinde M.2 slotunun dolu olduğu gözüküyor ama sizin attığınız fotoğrafta ikisinin de dolu olduğu gözüküyor anlayamadım.

Hocam Nethouse'nin sitesinde M.2 slotunun dolu olduğu gözüküyor ama sizin attığınız fotoğrafta ikisinin de dolu olduğu gözüküyor anlayamadım.

Hocam listede dolu veya boş oldukları değil, hangi slotlara sahip olduğu yazıyor. Tahminimce/yazdığına göre bir adet M2 slotunda 512 GB SSD ile geliyor standart olarak ama üzerindeki slot kabiliyetleri iki yerde iki farklı şekilde yazılınca güvenemedim.,

Anladığım kadarıyla, bir adet SSD (512 GB maks.) ve 1 adet SATA (1TB maks.) aynı anda destekliyor, onu belirtmiş. Ama ondan sonra işler karışıyor. 2242'den ve 2280 Den bahsetmiş iki alt alta satırda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı