DedeYita Hectopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 986 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Antalya, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2019 #11 Melille dedi: Ne alemde ulaştı mı ? Beni de etiketlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kargo teslim edilemedi diye gözüküyor. Az sonra arayacağım.
Melille dedi: Ne alemde ulaştı mı ? Beni de etiketlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kargo teslim edilemedi diye gözüküyor. Az sonra arayacağım.
Melille Kilopat Katılım 30 Aralık 2017 Mesajlar 538 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2019 #12 DedeYita dedi: Kargo teslim edilemedi diye gözüküyor. Az sonra arayacağım. Genişletmek için tıkla... Hangi şirket ?
DedeYita dedi: Kargo teslim edilemedi diye gözüküyor. Az sonra arayacağım. Genişletmek için tıkla... Hangi şirket ?
DedeYita Hectopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 986 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Antalya, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2019 #13 Melille dedi: Hangi şirket ? Genişletmek için tıkla... Sürat kargo
Melille Kilopat Katılım 30 Aralık 2017 Mesajlar 538 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2019 #14 DedeYita dedi: Sürat kargo Genişletmek için tıkla... Durum nedir ? Geldi mi ?
DedeYita Hectopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 986 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Antalya, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2019 #15 Melille dedi: Durum nedir ? Geldi mi ? Genişletmek için tıkla... Yarın tekrar arayacağım. Bugün yoğun olduğumdan 3-4 kez arayabildim fakat telefonları meşguldü. Geldiğinde bilgilendiririm.
Melille dedi: Durum nedir ? Geldi mi ? Genişletmek için tıkla... Yarın tekrar arayacağım. Bugün yoğun olduğumdan 3-4 kez arayabildim fakat telefonları meşguldü. Geldiğinde bilgilendiririm.
Javitte Hectopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2019 #16 DedeYita dedi: Arctic MX-4 4gr 2019 Edition termal macun Bu ürünü sipariş ettim. Tavsiyede bulunan herkese teşekkür ederim. Pazartesi veya Salı günü elime ulaşınca sürdükten sonra ısı değerlerini buraya yazarım ya da yeni konu açarım. @Javitte Genişletmek için tıkla... Hocam durum nedir?
DedeYita dedi: Arctic MX-4 4gr 2019 Edition termal macun Bu ürünü sipariş ettim. Tavsiyede bulunan herkese teşekkür ederim. Pazartesi veya Salı günü elime ulaşınca sürdükten sonra ısı değerlerini buraya yazarım ya da yeni konu açarım. @Javitte Genişletmek için tıkla... Hocam durum nedir?
DedeYita Hectopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 986 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Antalya, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2019 #17 Javitte dedi: Hocam durum nedir? Genişletmek için tıkla... Termal macun elime ulaştı. Temizliği yaptım macunu yeniledim. Şuan yeni konu açıyorum ve isteyenleri de etiketliyorum.
Javitte dedi: Hocam durum nedir? Genişletmek için tıkla... Termal macun elime ulaştı. Temizliği yaptım macunu yeniledim. Şuan yeni konu açıyorum ve isteyenleri de etiketliyorum.
Javitte Hectopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2019 #18 DedeYita dedi: Termal macun elime ulaştı. Temizliği yaptım macunu yeniledim. Şuan yeni konu açıyorum ve isteyenleri de etiketliyorum. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum hocam. Birde bu macunun 4 gramlığı ortalama kaç kullanımlıktır?
DedeYita dedi: Termal macun elime ulaştı. Temizliği yaptım macunu yeniledim. Şuan yeni konu açıyorum ve isteyenleri de etiketliyorum. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum hocam. Birde bu macunun 4 gramlığı ortalama kaç kullanımlıktır?
DedeYita Hectopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 986 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Antalya, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2019 #19 Isı değerleri için yeni konu açtım. Merak edenler bakabilirler.