Laptop için 600-700 TL'ye RGB klavye

Temu'dan uygun güzel klavye bulacağım vergi ve kargo ile birlikte güzel 1000 TL'ye güzel bir klavye bulacağım. Keşke 2 3 hafta önce açsaydınız konuyu Aula F75 vardı.

Daha önceden açtığım konu vardı da kimse görmedi. Sizi de yormayalım hocam. Ben çok anlamıyorum diye sorayım dedim.

Daha önceden açtığım konu vardı da kimse görmedi. Sizi de yormayalım hocam. Ben çok anlamıyorum diye sorayım dedim.

Hiç sorun değil hocam. Bir 30 40 dakikaya atacağım maçtayım şu an. Siz beklemede kalın yeter.

Hocam ilk önerdiğiniz hoşuma gitti, switche çok gerek yok. Mekanik hissiyatı versin yeter. Markayı hiç duymadım ama. Sizce sıkıntı olur mu? Olmazsa fiyatı da iyi, direkt almayı düşünüyorum.

Hocam ilk önerdiğiniz hoşuma gitti, switche çok gerek yok. Mekanik hissiyatı versin yeter. Markayı hiç duymadım ama. Sizce sıkıntı olur mu? Olmazsa fiyatı da iyi, direkt almayı düşünüyorum.

Magegee güzel markadır ziyoulangin T60 larından kat kat daha iyidir.
Tuşları basmamazlık RGB'leri yanmamazlık yapmaz.
Eğer ikisini de beğenmeseydiniz yine magegeenin daha üst modelini atacaktım (1600TL fiyat bandı)

hocam connect game de ilkdefa böyle fiyat gördüm

Kesinlikle Dareu alınmalı.

Artı olarak Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Mekanik Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Bu Redragon da var. Bu sabah baktığımda stok bulamamıştım.

Son düzenleme:

Eyvallah hocam öneriler için. Bayağı ikilemde kaldım şu an. Connect game sitesi güvenilir gelmedi tabii hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama. Redragon veya ilk önerdiğinizle aralarında çok fark yoksa Redragon veya Temu'daki klavyeyi alacağım.

Öncelikle hocam. Temu'daki klavyeyi aklınızdan silin. Connect game güvenilirdir, artı olarak Dareu da harika klavyedir. Benim fikrim Redragon'dan yanadır fakat geçip YouTube'dan incelemelerini inceleyebilirsiniz. (Dareu'nun artısı 2.4 bağlantısının olması.)

Bu 2 klavye arasında seçim yapınız. Temu'daki bunların yanında hikaye. Bu sabah kendim için bakmıştım stok yoktu

Anladım hocam. Temudaydım bende, onu alacaktım. Redragon alacağım o zaman. Dediğiniz gibi YouTube incelemelerine bakayım ama yüksek ihtimal Redragon alırım. Teşekkürler tekrardan.

Anladım hocam. Temudaydım bende, onu alacaktım. Redragon alacağım o zaman. Dediğiniz gibi YouTube incelemelerine bakayım ama yüksek ihtimal Redragon alırım. Teşekkürler tekrardan.

İçiniz eğer connect gamenin güvenilir olmadığından dolayı tedirgin ise hiç şüphelenmeyin. Forumdan bakabilirsiniz, güvenilir sitedir. Artı olarak incelemelere kesinlikle bakın derim. Aldıktan sonra beğenir iseniz çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim iyi sosyaller dilerim <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…