Laptop için 8 GB RAM yeterli mi?

balkann

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
8 GB RAM CS:GO tarzı oyunları oynatacak bir laptop için yeterli midir? 16 GB'a çıkaracak param var ama açıkçası fazla savurgan davranmak istemiyorum, sizce yukseltmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB RAM CS:GO tarzı oyunları oynatacak bir laptop için yeterli midir? 16 GB'a çıkaracak param var ama açıkçası fazla savurgan davranmak istemiyorum, sizce yukseltmeli miyim?

Bence yüklenmeli bende 8 GB RAM var çok yavaşlıyor CS:GO ile diğer programlar açıkken çok yavaşlıyor PC hatta RAM kullanımı 8'e ulaşırsa bilgisayarda yeniden kapanma oluşabilir

Bende şuan 8 GB RAM var çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum fakat inanın videolardan gördüğüm kadarıyla çok farkediyor. Şahsi fikrim başka bir planınız yoksa fiyatı artmadan çıkartın.

CS:GO gibi oyunlarda çift kanal çok etkili hocam, yapabiliyorsaniz arttirin kesinlikle. Bende de 8var oynatiyor fakat arkada choreme vb açık olunca FPS'i bayağı azaltıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı