Laptop için 80+25W 4070 mi yoksa 140W 4060 mı?

OneHope

Hectopat
Merhaba, max 45-46k bandlarına çıkabileceğim bir bütçem var. Hem oyun için hem iş için uzun süre boyunca beni götürebilecek bir laptop olması gerekiyor. Bu kriterleri baz alaraktan şu ana kadar belirlediğim 2 adet laptop var:
1- Dell Gaming G15 5530
2- MSI KATANA 15 B13VGK-1874XTR
Bu ikisi arasında gidip geliyorum. Sizce hangisi olmalı veya başka bir şeye mi bakmalıyım?

Şimdiden çok teşekkür ederim herkese.

Belli bir yerden sonra sanırsam 100 küsur wattan sonra performans abartı değişmiyor yanlış değilsem bir arkadaşta Dell G15 3060'lı var o da 140 watt ama 110'u nadiren aşıyor.

Eğer sadece oyun için kullanıcaksan sık sık seyahat etmiyorsan masaüstü almanı öneririm performans olarak gerçekten büyük farklar oluyor fakat eğer lapto alıcaksan ben 4070 olanı tercih etmeni öneririm

Çok mantıklı ancak bir 5k daha koyup 4070 almam daha mı iyi olur. 4000 serisinde 100w ve üstü performans olarak hemen hemen aynı diyorlar, bu yüzden aklım diğerine doğru kayıyor.

Dell laptoplarda kısıtlama var alınmaz katanlarında kasası pek iyi değil ısınıyor.

Victusun paneli pek iyi değil aklınızda bulunsun ama donanımsal olarak güzel bir ürün.

Hocam masaüstü zaten var. ancak hem iş gereği hem üni gereği yanımda taşımam gerekeceği için laprop alıyorum.
Eğer sadece oyun için kullanıcaksan sık sık seyahat etmiyorsan masaüstü almanı öneririm performans olarak gerçekten büyük farklar oluyor fakat eğer lapto alıcaksan ben 4070 olanı tercih etmeni öneririm

Çok mantıklı ancak bir 5K daha koyup 4070 almam daha mı iyi olur. 4000 serisinde 100W ve üstü performans olarak hemen hemen aynı diyorlar, bu yüzden aklım diğerine doğru kayıyor.

Hocam masaüstü zaten var. Ancak hem iş gereği hem üniversite gereği yanımda taşımam gerekeceği için laprop alıyorum.

Tamamdır o zaman 4070 almak en sağlıklısı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı