Ömertu Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 650 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #1 Linkteki macun laptop için alınır mı? Orijinal midir?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.761 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 9 Nisan 2023 #2 Ürün orijinal, alternatif olarak CTG9E veya Wipaste C2 öneririm. Pump-out gibi sorunları olmadığı için MX-4'den çok daha iyi olacaklardır.
Ürün orijinal, alternatif olarak CTG9E veya Wipaste C2 öneririm. Pump-out gibi sorunları olmadığı için MX-4'den çok daha iyi olacaklardır.
S54337 Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 2.664 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #3 Motionless IN White dedi: Ürün orijinal, alternatif olarak CTG9E veya Wipaste C2 öneririm. Pump-out gibi sorunları olmadığı için MX-4'den çok daha iyi olacaklardır. Genişletmek için tıkla... Hocam pump out nedir?
Motionless IN White dedi: Ürün orijinal, alternatif olarak CTG9E veya Wipaste C2 öneririm. Pump-out gibi sorunları olmadığı için MX-4'den çok daha iyi olacaklardır. Genişletmek için tıkla... Hocam pump out nedir?
Ömertu Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 650 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #4 S54337 dedi: Hocam pump out nedir? Genişletmek için tıkla... Macunun işlemci/ekran kartı yüzeyinden kenara akması durumu. Motionless IN White dedi: Ürün orijinal, alternatif olarak ctg9e veya wipaste C2 öneririm. Pump-out gibi sorunları olmadığı için MX-4'ten çok daha iyi olacaklardır. Genişletmek için tıkla... Tavsiye ettiğiniz ürünleri ilk defa gördüm. Laptopun soğutması sınırda. MX4'ten daha iyi olacağına emin misiniz?
S54337 dedi: Hocam pump out nedir? Genişletmek için tıkla... Macunun işlemci/ekran kartı yüzeyinden kenara akması durumu. Motionless IN White dedi: Ürün orijinal, alternatif olarak ctg9e veya wipaste C2 öneririm. Pump-out gibi sorunları olmadığı için MX-4'ten çok daha iyi olacaklardır. Genişletmek için tıkla... Tavsiye ettiğiniz ürünleri ilk defa gördüm. Laptopun soğutması sınırda. MX4'ten daha iyi olacağına emin misiniz?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 10 Nisan 2023 #5 Ömertu dedi: Macunun işlemci/ekran kartı yüzeyinden kenara akması durumu. Tavsiye ettiğiniz ürünleri ilk defa gördüm. Laptopun soğutması sınırda. MX4'ten daha iyi olacağına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Ctg9e MX4'ten daha iyi performans gösteriyor ve pump out ihtimali daha düşük. Laptop için MX4 yerine ctg9e daha mantıklı olur.
Ömertu dedi: Macunun işlemci/ekran kartı yüzeyinden kenara akması durumu. Tavsiye ettiğiniz ürünleri ilk defa gördüm. Laptopun soğutması sınırda. MX4'ten daha iyi olacağına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Ctg9e MX4'ten daha iyi performans gösteriyor ve pump out ihtimali daha düşük. Laptop için MX4 yerine ctg9e daha mantıklı olur.