Laptop için çelik stant mı yoksa fanlı soğutucu mu?

Kéd

Megapat
Daha fazla  
ROG STRIX Scar 17 G733 laptopa sahibim. Laptop ahşap masanın üstünde herhangi bir destek olmadan durmakta. Malum yaz aylarında olduğumuz için eskiye göre daha çok ve daha hızlı bir şekilde ısınmakta. Sizce çelik bir stant mı almak daha mantıklı olur yoksa fanlı bir soğutucu mu? Çelik stant için bunu buldum. Fanlı soğutucu için bunu buldum. Acele ile baktığım için detaylı araştıramadım eğer sizin önerdiğiniz başka modeller varsa paylaşırsanız sevinirim.

Tabii ki de soğutucu almanı tavsiye ederim zaten onların da kademeleri var yani istediğin kadar yukarı çıkarabiliyorsun yani benimki öyle 3 kademe yukarı çıkabiliyor oda öyledir yüksek ihtimal bence soğutucu al.

Sizin soğutucu hangisi paylaşabilir misiniz?

Benimki 15.6 diye bunu aldım senin laptop herhalde 17 inç ise başka bakmanı tavsiye ederim.

Ben laptop soğutucularının para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Laptopun arka kısmını biraz yukarı kaldırarak rahat 5 derecelik bir fark görebilirsiniz. Genelde soğutucuda da bu fark pek değişmiyor. Laptopu yukarı kaldırmak istiyorsanız benim tavsiyem stand olurdu. Hangisi masanıza, göz hizanıza uygunsa onu tercih ederseniz daha uygun olur.

Ben 3 yıldır bunu kullanıyorum. Zamanında ucuz diye almıştım. İlk aldığımda keşke metal olan bir tane alsaydım desem de çok işimi gördü bugüne kadar. Ve son tavsiyem olarak eğer stand alırsanız harici klavye şart oluyor uzun kullanımda. Ona dikkat edin ve laptopun altına klavye girecek şekilde stand olması daha pratik olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…