E ecublens Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #11 tarik25122 dedi: Eyv. Kardesim, simdi baktim siyah rengi 380 fiyati, ya baska bir renk alirsam olur mu ? acaba mesela yesil bi sorun olur mu ? Trendyolda* Genişletmek için tıkla... siyah renginde jag çoğaltıcı çıkıyor bilgisayarlar için. Laptopta onu kullanmaya gerek yok.
tarik25122 dedi: Eyv. Kardesim, simdi baktim siyah rengi 380 fiyati, ya baska bir renk alirsam olur mu ? acaba mesela yesil bi sorun olur mu ? Trendyolda* Genişletmek için tıkla... siyah renginde jag çoğaltıcı çıkıyor bilgisayarlar için. Laptopta onu kullanmaya gerek yok.
tarik25122 Femtopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #12 ecublens dedi: siyah renginde jag çoğaltıcı çıkıyor bilgisayarlar için. Laptopta onu kullanmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yani baska bir reng alirsam sorun yasamam degil mi ?
ecublens dedi: siyah renginde jag çoğaltıcı çıkıyor bilgisayarlar için. Laptopta onu kullanmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yani baska bir reng alirsam sorun yasamam degil mi ?
E ecublens Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #13 tarik25122 dedi: Yani baska bir reng alirsam sorun yasamam degil mi ? Genişletmek için tıkla... siyah ile diğer renkler arasındaki tek farkın jag çoğaltıcı olduğunu zannediyorum. o nedenle bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.
tarik25122 dedi: Yani baska bir reng alirsam sorun yasamam degil mi ? Genişletmek için tıkla... siyah ile diğer renkler arasındaki tek farkın jag çoğaltıcı olduğunu zannediyorum. o nedenle bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.
tarik25122 Femtopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #14 ecublens dedi: siyah ile diğer renkler arasındaki tek farkın jag çoğaltıcı olduğunu zannediyorum. o nedenle bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Eyv kardesim. Almami tevsiye eder misin ?
ecublens dedi: siyah ile diğer renkler arasındaki tek farkın jag çoğaltıcı olduğunu zannediyorum. o nedenle bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Eyv kardesim. Almami tevsiye eder misin ?
E ecublens Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #15 tarik25122 dedi: Eyv kardesim. Almami tevsiye eder misin ? Genişletmek için tıkla... Müzik dinlemek için alacaksan hiç alma hocam. Ancak oyun için alabilirsin, CS tarzı oyunlarda ses kasarken veya başka oyunlarda herhangi bir sorun yaşamadım.
tarik25122 dedi: Eyv kardesim. Almami tevsiye eder misin ? Genişletmek için tıkla... Müzik dinlemek için alacaksan hiç alma hocam. Ancak oyun için alabilirsin, CS tarzı oyunlarda ses kasarken veya başka oyunlarda herhangi bir sorun yaşamadım.