Evet, bu konularda pek bilgi sahibi değilim ve Google'da da birkaç araştırma yaptıktan sonra laptopumun 2x16'dan 32 GB 1600 MHz RAM desteklediğini öğrendim. Ve bu yüzden RAM yükseltmek istiyorum. O yüzden bu kriterlere uygun olacak şekilde kaliteli RAM'ler önerirseniz çok sevinirim. Bu arada hala destekleyip desteklemeyeceğini tam olarak bilmiyorum. Nereden bakabilirim?
Bir şey daha sorabilir miyim şu anda 2x4'ten 8 GB RAM takılıymış ve bu haliyle bilgisayar epey kötü acaba toplam 16 GB RAM olarak yükseltirsem FPS'e ne kadar bir etki sağlar.
Bir şey daha sorabilir miyim şu anda 2x4'ten 8 GB RAM takılıymış ve bu haliyle bilgisayar epey kötü acaba toplam 16 GB RAM olarak yükseltirsem FPS'e ne kadar bir etki sağlar.
Sıkıntı yok, normalde işlemci ve GPU fakat laptoplarda pek imkan yok. İşlemcinin PGA yapıda olması lazım ve gpun MXM slotlu olması lazım, o da üst seviye cihazlarda bulunuyor genelde.
Sıkıntı yok, normalde işlemci ve GPU fakat laptoplarda pek imkan yok. İşlemcinin PGA yapıda olması lazım ve gpun MXM slotlu olması lazım, o da üst seviye cihazlarda bulunuyor genelde.