Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.563 Makaleler 2 Çözümler 6 16 Mart 2020 #1 Acaba uyumlu RAM nedir? Bu arada çift kanal mı? Acaba RAM'i arttırırsak performans artar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2020
babylon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 2.932 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Milli Eğitim Bakanlığı Erasmus Proje Koordinatörü 17 Mart 2020 #2 PC8500 DDR3 1066Mhz So-Dimm RAM ile upgrade edebilirsin. Notebook RAM olduğuna dikkat et yalnız. Bir parça performans artışı olacaktır. Artı 0 Eksi
PC8500 DDR3 1066Mhz So-Dimm RAM ile upgrade edebilirsin. Notebook RAM olduğuna dikkat et yalnız. Bir parça performans artışı olacaktır.
KS KS Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.563 Makaleler 2 Çözümler 6 17 Mart 2020 #3 babylon dedi: PC8500 DDR3 1066MHz SO-DIMM RAM ile upgrade edebilirsin. Notebook RAM olduğuna dikkat et yalnız. Bir parça performans artışı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ne kadarlık bir artış benim RAM %99 kullanıyor da. babylon dedi: PC8500 DDR3 1066MHz SO-DIMM RAM ile upgrade edebilirsin. Notebook RAM olduğuna dikkat et yalnız. Bir parça performans artışı olacaktır. Genişletmek için tıkla... RAM (Bellek) Fiyatları & Markaları - GittiGidiyor RAM (Bellek) fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! Ram bellek en uygun fiyat seçenekleri, taksit imkanları ve kampanyalarla bir tık uzağınızda! www.gittigidiyor.com Ve bu olur mu? Artı 0 Eksi
babylon dedi: PC8500 DDR3 1066MHz SO-DIMM RAM ile upgrade edebilirsin. Notebook RAM olduğuna dikkat et yalnız. Bir parça performans artışı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ne kadarlık bir artış benim RAM %99 kullanıyor da. babylon dedi: PC8500 DDR3 1066MHz SO-DIMM RAM ile upgrade edebilirsin. Notebook RAM olduğuna dikkat et yalnız. Bir parça performans artışı olacaktır. Genişletmek için tıkla... RAM (Bellek) Fiyatları & Markaları - GittiGidiyor RAM (Bellek) fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! Ram bellek en uygun fiyat seçenekleri, taksit imkanları ve kampanyalarla bir tık uzağınızda! www.gittigidiyor.com Ve bu olur mu?
babylon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 2.932 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Milli Eğitim Bakanlığı Erasmus Proje Koordinatörü 17 Mart 2020 #4 Genelde oluyor. Ben 2 farklı marka RAM kullanıyorum. Ama tavsiye edilen aynı marka aynı model RAM'leri kullanmak. Muhtemelen olur diye düşünüyorum ama nadiren uyumsuzluk yaşanıp çalışmayabiliyor. Artı 0 Eksi
Genelde oluyor. Ben 2 farklı marka RAM kullanıyorum. Ama tavsiye edilen aynı marka aynı model RAM'leri kullanmak. Muhtemelen olur diye düşünüyorum ama nadiren uyumsuzluk yaşanıp çalışmayabiliyor.