Laptop için ekipman önerisi

YAVUZAKTO

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop ROG Boost: 2420MHz* at 140W 8GB GDDR6
GPU 13th Gen Intel® Core™ i7-13650HX Processor 24M Cache, 4.9 GHz
FHD+ (1920 x 1200, WUXGA) 16:10 165Hz 16-inch Response Time: 7ms
16GB DDR5-4800 SO-DIMM
Üniversite için dizüstü PC alacağım. Masaüstünde kullandıklarım büyük olduklarından kullanacağım kulaklığı klavyeyi taşınabilirlik açısından küçük almak istiyorum. Klavyeni numpadsiz düşünüyorum kısa olsun diye. Kulaklığı da kulak içi ama baktığımda güzel bir kulaklık bulamadım önerileriniz nelerdir?

Dizüstü kullanıp harici klavye kullanan arkadaşlar bunları masada yer kaplama açısından nasıl kullanıyorsunuz? Yani PC'yi yukarı kaldırabilecek bir aparat falan kullanılıyor mu? Bilmediğim için soruyorum.

En olarak büyük bir masa lazım yoksa sığmaz kanka.

Üniversite için dizüstü PC alacağım. Masaüstünde kullandıklarım büyük olduklarından kullanacağım kulaklığı klavyeyi taşınabilirlik açısından küçük almak istiyorum. Klavyeni numpadsiz düşünüyorum kısa olsun diye. Kulaklığı da kulak içi ama baktığımda güzel bir kulaklık bulamadım önerileriniz nelerdir?

Dizüstü kullanıp harici klavye kullanan arkadaşlar bunları masada yer kaplama açısından nasıl kullanıyorsunuz? Yani PC'yi yukarı kaldırabilecek bir aparat falan kullanılıyor mu? Bilmediğim için soruyorum.

Ben de bir laptop kullanıcısıyım. Klavyeyi şu an dediğiniz tarzda %75-80'lik kullanıyorum. Klavyeyle birlikte masada dediğiniz gibi yer kalmıyor bundan dolayı laptop altına stant almanızı öneririm. Hem daha konforlu hem de bilgisayarın soğumasına faydalı. İnternette pek çok model var, bazılarının direkt klavye için altlığı bile bulunuyor. Ben aşamalı bir stant kullanıyorum, güvenli duracak şekilde laptopu biraz yukarıya çıkarıyorum, böylece yer açılıyor. Kulaklık içinse ben kulak üstü kullanıyorum ama biraz araştırarak OEM kulak içi kulaklıklara bakabilirsiniz.
Bilgisayarınız hayırlı olsun, umarım fikir oluşturabilmişimdir sizde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı