ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.758 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:23 #11 P_irana dedi: Aslında 750 TL üstüde olabilir hem günlük hem oyun için ama kablosuz. Genişletmek için tıkla... 1400 liraya kadar en iyi seçenek ilk önerdiğim. Çıkarsanız SC680 var ama şu anda fiyatı zamladılar. Birkaç güne eski fiyatına düşer diye düşünüyorum.
P_irana dedi: Aslında 750 TL üstüde olabilir hem günlük hem oyun için ama kablosuz. Genişletmek için tıkla... 1400 liraya kadar en iyi seçenek ilk önerdiğim. Çıkarsanız SC680 var ama şu anda fiyatı zamladılar. Birkaç güne eski fiyatına düşer diye düşünüyorum.
P_irana Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 273 Çözümler 5 Bugün 00:25 #12 ca9an dedi: Aigo GM80 Plus alınır, kutusu hariç bütçedeki her ofis faresinden iyidir. Genişletmek için tıkla... Rampage Zenith Pro iyi bir model mi ?
ca9an dedi: Aigo GM80 Plus alınır, kutusu hariç bütçedeki her ofis faresinden iyidir. Genişletmek için tıkla... Rampage Zenith Pro iyi bir model mi ?
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.758 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:26 #13 P_irana dedi: Rampage Zenith Pro iyi bir model mi ? Genişletmek için tıkla... Güzel, A5 Ultra da alabilirsiniz.
P_irana dedi: Rampage Zenith Pro iyi bir model mi ? Genişletmek için tıkla... Güzel, A5 Ultra da alabilirsiniz.
P_irana Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 273 Çözümler 5 Bugün 00:28 #14 ca9an dedi: Güzel, A5 Ultra da alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim için kronik ağrızası çıkmasın başımı ağrıtmasın.
ca9an dedi: Güzel, A5 Ultra da alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim için kronik ağrızası çıkmasın başımı ağrıtmasın.