Selam, yakın zamanlarda yeni bir laptop aldım ve monitör alarak kullanmak istiyorum ara ara. Laptop ekranında %100 sRGB, 3ms/165hz, G-Sync gibi özellikler olduğundan alacağım monitörün de bu özellikleri barındıran IPS bir panel olmasını istiyorum. Önerilerinizi beklerim.
4 5 civarında olur sanırım en fazla. 3070tiM için 2k'nın yeterli geleceğini düşünmüyorum ondan 1080 de ideal olur sanırım. Ama siz olur diyorsanız 2k da önerebilirsiniz. G-SYNC çok pahalı ise o da olmasa olur fakat renk oranı %100 olmalı, düşük kalite paneller hiç hoşuma gitmiyor.
4 5 civarında olur sanırım en fazla. 3070TIM için 2K'nın yeterli geleceğini düşünmüyorum ondan 1080 de ideal olur sanırım. Ama siz olur diyorsanız 2K da önerebilirsiniz. G-Sync çok pahalı ise o da olmasa olur fakat renk oranı %100 olmalı, düşük kalite paneller hiç hoşuma gitmiyor.
HP Omen 25i (22J05E9) Monitör 22J05AA detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
HP Omen 25i (22J05E9) Monitör 22J05AA detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Evet var.
HP'nin HDR 400 sertifikası var ve HDR performansı başarılı. Parlaklık olarak rakiplerinden üstün.
Tek dezavantajı HP'nin ergonomisi kısıtlı.
Bütçe çıkmıyorsa MSI'da üzmez. 250cd parlaklık düşük olsa bile çoğu model o parlaklığa sahip.