Laptop için F/P monitör önerisi

Akarulez

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4070S
R5 7500F
16*2GB CORSAIR DDR5
1TB NVME
Dell G2724D
Meslek
Dijital Reklamcılık - Medya Planlama Uzmanı
Selam, yakın zamanlarda yeni bir laptop aldım ve monitör alarak kullanmak istiyorum ara ara. Laptop ekranında %100 sRGB, 3ms/165hz, G-Sync gibi özellikler olduğundan alacağım monitörün de bu özellikleri barındıran IPS bir panel olmasını istiyorum. Önerilerinizi beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe nedir? 27 inç mi? 2K mı? 1080p mi? Nasıl bir isteğiniz var?
%100 Srg, 3ms falan bunlar kriter değil. G-Sync gömülü monitör için yüksek bütçe lazım. Komplike uyumlu demek istiyorsunuz diye düşünüyorum.
4 5 civarında olur sanırım en fazla. 3070tiM için 2k'nın yeterli geleceğini düşünmüyorum ondan 1080 de ideal olur sanırım. Ama siz olur diyorsanız 2k da önerebilirsiniz. G-SYNC çok pahalı ise o da olmasa olur fakat renk oranı %100 olmalı, düşük kalite paneller hiç hoşuma gitmiyor.

4 5 civarında olur sanırım en fazla. 3070TIM için 2K'nın yeterli geleceğini düşünmüyorum ondan 1080 de ideal olur sanırım. Ama siz olur diyorsanız 2K da önerebilirsiniz. G-Sync çok pahalı ise o da olmasa olur fakat renk oranı %100 olmalı, düşük kalite paneller hiç hoşuma gitmiyor.

Renk anlamında başarılı modeller IPS panellerde mevcut. Bütçeniz istekleriniz için düşük.
Teknoso'da HP var. Bütçe çıkıyorsa düşünün.

Çıkmıyorsa renklerine güvendiğim için MSI öneriyorum.
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA hazır şu an indirimde.

Renk anlamında başarılı modeller IPS panellerde mevcut. Bütçeniz istekleriniz için düşük.
Teknoso'da HP var. Bütçe çıkıyorsa düşünün.

Çıkmıyorsa renklerine güvendiğim için MSI öneriyorum.
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA hazır şu an indirimde.
İki monitör arasında büyük fark var mı acaba, inceledim ancak anlayamadım?

İki monitör arasında büyük fark var mı acaba, inceledim ancak anlayamadım?

Evet var.
HP'nin HDR 400 sertifikası var ve HDR performansı başarılı. Parlaklık olarak rakiplerinden üstün.
Tek dezavantajı HP'nin ergonomisi kısıtlı.
Bütçe çıkmıyorsa MSI'da üzmez. 250cd parlaklık düşük olsa bile çoğu model o parlaklığa sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı