1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #11 metin2oynuyorum dedi: Pil benim için daha önemli çünkü laptopu pilde kullandığım fakat büyük bir iş yapmıyorum sadece internet. Genişletmek için tıkla... İnternette gezinirken pilin daha fazla gitmesini istiyorsanız daha hafif bir tarayıcı kullanabilirsiniz. Rasim Kayrak dedi: Tam performans/nihai performans ve tasarruf modu ayarı. Bende sadece dengeli var. Genişletmek için tıkla... Orada ek güç planlarını göstermek için bir ok olması lazım.
metin2oynuyorum dedi: Pil benim için daha önemli çünkü laptopu pilde kullandığım fakat büyük bir iş yapmıyorum sadece internet. Genişletmek için tıkla... İnternette gezinirken pilin daha fazla gitmesini istiyorsanız daha hafif bir tarayıcı kullanabilirsiniz. Rasim Kayrak dedi: Tam performans/nihai performans ve tasarruf modu ayarı. Bende sadece dengeli var. Genişletmek için tıkla... Orada ek güç planlarını göstermek için bir ok olması lazım.
denster Kilopat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 831 Çözümler 4 29 Mayıs 2021 #12 Pilde güç tasarrufu şarjda yüksek performans.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.502 Makaleler 3 Çözümler 5 29 Mayıs 2021 #13 1372653 dedi: İnternette gezinirken pilin daha fazla gitmesini istiyorsanız daha hafif bir tarayıcı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne tür bi tarayıcı önerirsiniz? SwindelieR dedi: Wallpaperinizi çok sevdim atar mısınız bana. Genişletmek için tıkla... Bulmam gerek
1372653 dedi: İnternette gezinirken pilin daha fazla gitmesini istiyorsanız daha hafif bir tarayıcı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne tür bi tarayıcı önerirsiniz? SwindelieR dedi: Wallpaperinizi çok sevdim atar mısınız bana. Genişletmek için tıkla... Bulmam gerek
SwindelieR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.414 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 - İ5 12450H - 16GB Ram Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #14 metin2oynuyorum dedi: Pil benim için daha önemli çünkü laptopu pilde kullandığım fakat büyük bir iş yapmıyorum sadece internet. Genişletmek için tıkla... O zaman tasarruf modu.
metin2oynuyorum dedi: Pil benim için daha önemli çünkü laptopu pilde kullandığım fakat büyük bir iş yapmıyorum sadece internet. Genişletmek için tıkla... O zaman tasarruf modu.
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 29 Mayıs 2021 #15 1372653 dedi: Orada ek güç planlarını göstermek için bir ok olması lazım. Genişletmek için tıkla... Göremedim maalesef. Sizide uğraştırdım şimdi kusura bakmayın. Dosya Ekleri 2021-05-29.png 1,6 MB · Görüntüleme: 62
1372653 dedi: Orada ek güç planlarını göstermek için bir ok olması lazım. Genişletmek için tıkla... Göremedim maalesef. Sizide uğraştırdım şimdi kusura bakmayın.
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #16 metin2oynuyorum dedi: Ne tür bi tarayıcı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bir kaç güzel tarayıcı: Brave (en sevdiğim) Waterfox (firefox'un telemrty'siz hali gibi bir şey) Pale Moon (aşırı hafif ve özelleştirilebilir)
metin2oynuyorum dedi: Ne tür bi tarayıcı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bir kaç güzel tarayıcı: Brave (en sevdiğim) Waterfox (firefox'un telemrty'siz hali gibi bir şey) Pale Moon (aşırı hafif ve özelleştirilebilir)
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.502 Makaleler 3 Çözümler 5 29 Mayıs 2021 #17 SwindelieR dedi: Wallpaperinizi çok sevdim atar mısınız bana. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri macOS-Big-Sur-11-wallpaper.jpg 68,4 KB · Görüntüleme: 76
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #18 Rasim Kayrak dedi: Göremedim maalesef. Sizide uğraştırdım şimdi kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hakkaten yok, garip, ek güç planlarını silmiş olabilirsiniz, isterseniz nihai performans modunu aktif etmek için bir kod göndereyim.
Rasim Kayrak dedi: Göremedim maalesef. Sizide uğraştırdım şimdi kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hakkaten yok, garip, ek güç planlarını silmiş olabilirsiniz, isterseniz nihai performans modunu aktif etmek için bir kod göndereyim.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.502 Makaleler 3 Çözümler 5 29 Mayıs 2021 #19 1372653 dedi: Hakkaten yok, garip, ek güç planlarını silmiş olabilirsiniz, isterseniz nihai performans modunu aktif etmek için bir kod göndereyim. Genişletmek için tıkla... Hocam yüksek performans ile nihai aynı değil mi
1372653 dedi: Hakkaten yok, garip, ek güç planlarını silmiş olabilirsiniz, isterseniz nihai performans modunu aktif etmek için bir kod göndereyim. Genişletmek için tıkla... Hocam yüksek performans ile nihai aynı değil mi
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 29 Mayıs 2021 #20 1372653 dedi: Hakkaten yok, garip, ek güç planlarını silmiş olabilirsiniz, isterseniz nihai performans modunu aktif etmek için bir kod göndereyim. Genişletmek için tıkla... Kodlardan çok anlamam ama işime yarayacaksa olur. Sıcaklık konusunda sorunum yok.
1372653 dedi: Hakkaten yok, garip, ek güç planlarını silmiş olabilirsiniz, isterseniz nihai performans modunu aktif etmek için bir kod göndereyim. Genişletmek için tıkla... Kodlardan çok anlamam ama işime yarayacaksa olur. Sıcaklık konusunda sorunum yok.