2666MHz ve CL19 gibi duruyor.
teşekkür ederim cl17 imiş ama ram baktım şimdi de2666MHz ve CL19 gibi duruyor.
Gene Samsung bir RAM işinizi görür: (8 GB)
2666 MHz'de çalışan CL17 RAM piyasada yok, hızınada baktınız mı?teşekkür ederim cl17 imiş ama ram baktım şimdi de
ona nerden bakmam lazım, cl17 sanırım evet2666 MHz'de çalışan CL17 RAM piyasada yok, hızınada baktınız mı?
Hocam aynı rami kullanıyorum alacaklara tavsiye ederim2666MHz ve CL19 gibi duruyor.
Gene Samsung bir RAM işinizi görür: (8 GB)
Hocam RAM'iniz aktif olarak 2400 MHz ve CL17 olarak çalışıyor gözüküyor. Laptopunuz daha yükseğini desteklemiyorsa büyük ihtimalle kendisin bu hıza kilitlemiş.ona nerden bakmam lazım, cl17 sanırım evet
hocam şöyle olur mu peki bilgisayardaki rami çıkarıp 2 tane 8-8 veya 16-16 cl19 2666mhz ram taksam çalıştırır mı bilgisayarı mavi ekran mı alırım yoksa çünkü cl17 ram de baya azmış piyasada baktım biraz da ya da ne yapayım siz ne önerirsiniz benim yerimde olsanızHocam RAM'iniz aktif olarak 2400 MHz ve CL17 olarak çalışıyor gözüküyor. Laptopunuz daha yükseğini desteklemiyorsa büyük ihtimalle kendisin bu hıza kilitlemiş.
Emin olmak için laptopu açıp, RAM'in üstünü okuyabilirsiniz ama CPU-Z'ye göre 2666 MHz, CL19 RAM'iniz sadece PC'de CL17 çalışıyor aktif olarak.
PC'de ki RAM'i çıkarıp sıfırdan iki tane 8 GB alabilirsiniz. Daha garanti olur. Kullandığınız bilgisayar üst düzey bir bilgisayar değil tahminimce oyüzden 16 GB'lere bulaşmanız mantıklı olmaz. Üst seviye güçteki PC'ler için uygun, zaten günümüzde toplam 16 GB yeterli.hocam şöyle olur mu peki bilgisayardaki rami çıkarıp 2 tane 8-8 veya 16-16 cl19 2666mhz ram taksam çalıştırır mı bilgisayarı mavi ekran mı alırım yoksa çünkü cl17 ram de baya azmış piyasada baktım biraz da ya da ne yapayım siz ne önerirsiniz benim yerimde olsanız
teşekkür ederim hocam sağ olasınPC'de ki RAM'i çıkarıp sıfırdan iki tane 8 GB alabilirsiniz. Daha garanti olur. Kullandığınız bilgisayar üst düzey bir bilgisayar değil tahminimce oyüzden 16 GB'lere bulaşmanız mantıklı olmaz. Üst seviye güçteki PC'ler için uygun, zaten günümüzde toplam 16 GB yeterli.
Mavi ekran konusunda ise eğer RAM'ler tıpa tıp aynı hızda ve gecikme değerinde ise mavi ekran almazsınız ama herzaman olasılığıda var. Tıpa tıp aynı olsa bile sorun çıkarabilir.
Şahsen farklı RAM kullanmış biri olarak sorun görmedim ama forumda şikayetçi insanlar var.
Dediğiniz hızlar içinde bu RAM mevcut:
Samsung 8 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM M471A1K43CB1-CRC Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 8 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM M471A1K43CB1-CRC Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 8 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM M471A1K43CB1-CRC Ram özelliklerini incele, 729,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ama dediğim gibi şahsen ben CL 19 ve 2666 MHz olduğunu düşünüyorum.
Söküp bakmanızı rica ederimki hatamız olmasın.