Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.177 Çözümler 20 15 Ağustos 2023 #1 Laptopumda termal macun değişimi yapacağım, uygun fiyatlı 2 gün sonra ucunu yemeyecek tornavida seti önerebilir misiniz? 200 TL'yi aşmazsa iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
Laptopumda termal macun değişimi yapacağım, uygun fiyatlı 2 gün sonra ucunu yemeyecek tornavida seti önerebilir misiniz? 200 TL'yi aşmazsa iyi olur.
pBalcı Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 875 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik teknikeri 16 Ağustos 2023 #2 Hocam laptopuzda ki vida türünün kodu nedir?
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 4 16 Ağustos 2023 #3 Yıldız mı vida türü.
pBalcı Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 875 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik teknikeri 16 Ağustos 2023 #4 Berkant29 dedi: Yıldız mı vida türü. Genişletmek için tıkla... Boyutta önemli hocam bazı laptoplarda değişik olabiliyor.
Berkant29 dedi: Yıldız mı vida türü. Genişletmek için tıkla... Boyutta önemli hocam bazı laptoplarda değişik olabiliyor.
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.177 Çözümler 20 16 Ağustos 2023 #5 pBalcı dedi: Hocam laptopuzda ki vida türünün kodu nedir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum nasıl öğrenebilirim? Berkant29 dedi: Yıldız mı vida türü. Genişletmek için tıkla... Evet yıldız.
pBalcı dedi: Hocam laptopuzda ki vida türünün kodu nedir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum nasıl öğrenebilirim? Berkant29 dedi: Yıldız mı vida türü. Genişletmek için tıkla... Evet yıldız.
pBalcı Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 875 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik teknikeri 16 Ağustos 2023 #6 Golden.Nyks dedi: Bilmiyorum nasıl öğrenebilirim? Evet yıldız. Genişletmek için tıkla... Model marka yazabilir misiniz?
Golden.Nyks dedi: Bilmiyorum nasıl öğrenebilirim? Evet yıldız. Genişletmek için tıkla... Model marka yazabilir misiniz?
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.177 Çözümler 20 16 Ağustos 2023 #7 pBalcı dedi: Model marka yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Asus VivoBook 15 X571LH-BQ057 Elimdeki tornavidalarla kapağın ve fanların vidalarını açabiliyorum ama bakır boruları bağlayan vidalar çıkmıyor. Son düzenleme: 16 Ağustos 2023
pBalcı dedi: Model marka yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Asus VivoBook 15 X571LH-BQ057 Elimdeki tornavidalarla kapağın ve fanların vidalarını açabiliyorum ama bakır boruları bağlayan vidalar çıkmıyor.
pBalcı Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 875 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik teknikeri 16 Ağustos 2023 #8 Aksh 25 Parça Mini Saatçi Bits Tornavida Cep Telefonu Tablet Bilgisayar Tamir Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol Aksh 25 Parça Mini Saatçi Bits Tornavida Cep Telefonu Tablet Bilgisayar Tamir Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu işinizi görecektir.
Aksh 25 Parça Mini Saatçi Bits Tornavida Cep Telefonu Tablet Bilgisayar Tamir Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol Aksh 25 Parça Mini Saatçi Bits Tornavida Cep Telefonu Tablet Bilgisayar Tamir Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu işinizi görecektir.
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.177 Çözümler 20 20 Ağustos 2023 #9 pBalcı dedi: Aksh 25 Parça Mini Saatçi Bits Tornavida Cep Telefonu Tablet Bilgisayar Tamir Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol Aksh 25 Parça Mini Saatçi Bits Tornavida Cep Telefonu Tablet Bilgisayar Tamir Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, açılmayan vidaları açabildim.
pBalcı dedi: Aksh 25 Parça Mini Saatçi Bits Tornavida Cep Telefonu Tablet Bilgisayar Tamir Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol Aksh 25 Parça Mini Saatçi Bits Tornavida Cep Telefonu Tablet Bilgisayar Tamir Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, açılmayan vidaları açabildim.