Merhaba, ekransız Laptop'ım var monitöre bağlı kullanıyorum. Fakat VGA kablosu monitöre ve Laptop'a bağlı olduğunda çalışıyor şarj taktığımda görüntüde, ufak yukardan aşağı beyaz çizgiler geliyor. Hani ufak minik tüplü televizyonda da olur karıncalanma gibi ama değil. İnce kesik çizgiler iniyor. HDMI kablosu ile televizyona bağladığımda, laptop şarjda iken öyle bir şey olmuyor. Benimde aklıma HDMI to VGA dönüştürücü almak geldi. Bu sayede monitöre bağlı olan VGA Kalosu'nun diğer ucunu, HDMI to VGA'ya bağlayacak HDMI to VGA kablosunda bulunan HDMI kablosunuda Laptop'a bağlamayı düşünüyorum. Bildiğiniz üzere bu dönüştürücüyü çoğu kişi yeni nesil ekran kartı alıp eski monitöründe kullanmak için alıyor. Ben ekran kartına değil de Laptop'a bağlamak için alacağım. 2 korkum var, acaba görüntü alabilir miyim ve laptop bu dönüştürücü takılı iken şarja taktığımda yine karıncalanma/ufak beyaz çizgi çıkacak mı? Bilgili arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.
Bu arada hangi dönüştürücüyü almalıyım? 15 TL olan ile 23 TL olan dönüştürücü arasında kaldım. Hangisi görüntü verir sizce?
.
.Hdmi to Vga Kablo Çevirici Dönüştürücü Kablo + Ses Kablo Destekli Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Hdmi to Vga Kablo Çevirici Dönüştürücü Kablo + Ses Kablo Destekli Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Hdmi to Vga Kablo Çevirici Dönüştürücü Kablo + Ses Kablo Destekli Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Dostum attığın linkteki üründe kargo ücreti var 6.50₺.Bende bu dönüştürücüden aldım(başka bir siteydi galiba)ve sorunsuz çalıştırdım. Ama senin beyaz çizgi sorununu bilemedim.
Dostum attığın linkteki üründe kargo ücreti var 6.50₺.Bende bu dönüştürücüden aldım(başka bir siteydi galiba)ve sorunsuz çalıştırdım. Ama senin beyaz çizgi sorununu bilemedim.
Beyaz çizgi ve siyah dalgalanma gibi bir şey oluyor şarjı çıkardığımda dalgalanma gidiyor. 23 liralık dönüştürücü kargo ücreti 8 lira 23+8 = 31 TL diğerini kastediyorsan 13+6.50 = 19.50 ediyor. Tereddüt ediyorum ucuz olanı alırsam görüntü alamazsam iade edemem ucuz olanı. Laptop'ınız varsa ve VGA kablonuz var ise, VGA'yı monitöre HDMI'yi laptoba bağlayıp deneyebilir misiniz?
Eki Görüntüle 526394
E aktaramıyorsam niye alıyorum ben bu ürünü?
Şu parasız zamanda ucuzu alırdım 10 TL kalırdı bari ama tereddüte düşüyorum. Dostum tekrar sorduğum için kusuruma bakma ama, benimkisi çalışıyor diyorsun ama sen kasaya mı bağladın laptop'a mı onu anlamadım yani HDMI'yi kasaya mı bağladın yoksa LAPTOP'a mı? Laptop'a bağladıysan ve çalışıyorsa anında alıcam.Dostum bende şu anda bağlı zaten sorunsuz çalışıyor. Ayrıyeten pahalı olanı almanı öneririm en azından sorun çıkarsa iade falan edebilirsin.
Bir de aktaramazsınız yazması çok tuhaf dediğin gibi aktaramicaksan neden alıyorsun?
Aldığım yeri buldum ama satışa kapanmış. Lakin senin attığın 13.40₺ olanla aynı satıcıdan almışım 21.40₺ ücretsiz kargo ile bence ordan al benimkisi çalışıyor.
.Hdmi to Vga Kablo Çevirici Dönüştürücü Kablo + Ses Kablo Destekli Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Hdmi to Vga Kablo Çevirici Dönüştürücü Kablo + Ses Kablo Destekli Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Hdmi to Vga Kablo Çevirici Dönüştürücü Kablo + Ses Kablo Destekli Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
DAHA UCUZUNU DA BULDUM ama yine aynı şey yazıyor kafayı yicem anlayamıyorum ne demek buu.. Anlayan biri yardım etsin yoksa bu yazı ile ilgili sahiden konu açıcamDostum bende şu anda bağlı zaten sorunsuz çalışıyor. Ayrıyeten pahalı olanı almanı öneririm en azından sorun çıkarsa iade falan edebilirsin.
Bir de aktaramazsınız yazması çok tuhaf dediğin gibi aktaramicaksan neden alıyorsun?
Aldığım yeri buldum ama satışa kapanmış. Lakin senin attığın 13.40₺ olanla aynı satıcıdan almışım 21.40₺ ücretsiz kargo ile bence ordan al benimkisi çalışıyor.
Şu parasız zamanda ucuzu alırdım 10 TL kalırdı bari ama tereddüte düşüyorum. Dostum tekrar sorduğum için kusuruma bakma ama, benimkisi çalışıyor diyorsun ama sen kasaya mı bağladın Laptop'a mı onu anlamadım yani HDMI'yi kasaya mı bağladın yoksa Laptop'a mı? Laptop'a bağladıysan ve çalışıyorsa anında alacağım.
Karar verdim ve şu ürünü satın aldım HDMI TO VGA KABLOSU 4547a ÇEVİRİCİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ GÖRÜNTÜ ADAPTOR UYDU PS3 MONİTÖR ÇEVİRME LAPTOP LCD Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Konu kilitlenebilirDostum bende şu anda bağlı zaten sorunsuz çalışıyor. Ayrıyeten pahalı olanı almanı öneririm en azından sorun çıkarsa iade falan edebilirsin.
Fotoğraf için teşekkürler dostum. Benim laptop'ım ekransız yani anladınLaptop'a bağladım HDMI girişi laptoba bağlı VGA monitöre hatta foto atıyorum.Eki Görüntüle 526457
Karar verdim ve şu ürünü satın aldım HDMI TO VGA KABLOSU 4547a ÇEVİRİCİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ GÖRÜNTÜ ADAPTOR UYDU PS3 MONİTÖR ÇEVİRME LAPTOP LCD Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor konu kilitlenebilir.
Fotoğraf için teşekkürler dostum.(Bir şey değil) benim Laptop'ım ekransız yani anladın(evet) aldığım ürünün kargo ücreti 5 TL falan ürün 15 TL toplam 20 TL tuttu. Umarım çalışır.
Karar verdim ve şu ürünü satın aldım HDMI TO VGA KABLOSU 4547a ÇEVİRİCİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ GÖRÜNTÜ ADAPTOR UYDU PS3 MONİTÖR ÇEVİRME LAPTOP LCD Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor konu kilitlenebilir.
Fotoğraf için teşekkürler dostum. Benim Laptop'ım ekransız yani anladınaldığım ürünün kargo ücreti 5 TL falan ürün 15 TL toplam 20 TL tuttu. Umarım çalışır.