eGPU için hangi portu kullanacaksınız? Bence alınmaz, eGPU sistemiyle tam performans alamazsınız. Cihazınız nedir ayrıca?
Duruma göre ya kendi ekranım yada ek monitör ileYeterli PCIe bant genişliği olmadığından dolayı performans kaybı olur, RTX 3050'ye göre çok aşırı bir fark hissedilmez. Harici ekran ile mi kullanacaksınız?
Benim asıl sıkıntım vramYeterli PCIe bant genişliği olmadığından dolayı performans kaybı olur, RTX 3050'ye göre çok aşırı bir fark hissedilmez. Harici ekran ile mi kullanacaksınız?
Darboğaz olurmu peki birde attığınız linkden çok birşey anlayamadım açıklar mısınız![]()
Result
www.3dmark.com
Şu testlere bakarak karar verebilirsiniz. Thunderbolt, M.2 NVMe SSD slotundan biraz daha az FPS verecektir. Ama kullanımı çok rahattır. Her türlü RTX 3050 Mobile ekran kartından daha güçlü bir şey takarsanız daha iyi performans elde edebilirsiniz. Ama en iyisi oyun oynanacaksa masaüstü bir sistem almak olurdu.
Darboğaz olur mu peki bir de attığınız linkten çok bir şey anlayamadım açıklar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.