Laptop için kaliteli termal macun önerisi

Yanlış bilgi
Bilinen marka bir macun alıp yorumlarına bakmanız yeterli olacaktır.
Sıcaklıklar için de ayrı bir tavsiyem olacak, işlemciye abanan işler yapmıyorsanız Turbo Boost'u kapatmanızı tavsiye ederim. Zaten i7-9750H laptop işlemcilerine göre bile fazla ısınan bir işlemci diye biliyorum, kapatırsanız gözle görülür bir sıcaklık düşüşü görürsünüz, oyun performansınıza da etki etmez.

Nereden kapatacağım? Biraz komik gelecek ama BIOS korkum var Yanlış bir şey yaparım da bilgisayar bir daha açılmaz diye korkuyorum

Nereden kapatacağım? Biraz komik gelecek ama BIOS korkum var Yanlış bir şey yaparım da bilgisayar bir daha açılmaz diye korkuyorum
Youtube'da Cihaz.tv'nin bu konuda bir videosu var, oradan bakabilirsiniz.
Bir de bazı BIOS'larda direk kapatabiliyorsunuz, öyle daha kolay tabii. Ben kendi bilgisayarımda kayıt defteriyle oynayarak kapattım, zaten videoyu izleyip yapınca gayet kolay oluyor, tabi başka yeri karıştırmazsanız öyle Ama korkmanıza gerek yok, en fazla beş dakika sürecek iş.

www.akakce.com/r/?u=utm_source%3Dcomp_akakce%26utm_medium%3Dcpc%26utm_campaign%3Dakakce_genel&v=1.2.4&pr=8900057&vd=11070&pg=781048771&r=https%3A%2F%2Furun.n11.com%2Fsogutucu-ve-fan%2Fcooler-master-mastergel-maker-nano-elmas-partikullu-termal-macun-P206370221

Patates kızartmasına ketçap sıkar gibi sıkmayın hocam. Az sürün yeterli.

Turbo Boost'u kapatırsan işlemci 4GHz yerine 2.6GHz'de çalışıp performansı düşer. Günlük kullanım için mantıklı ama oyun vb. durumlarda FPS droplar yaşatıyor.

MX-4 - MasterGel Pro - MasterGel Maker - Noctua NT-H1 bütçen hangisini el verirse alabilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…