A alestaa Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 535 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 Laptopumun bazı tuşları bozulduğu için harici klavye takıp kullanmak istiyorum. Oyunda oynayabileceğim bir klavye önerisi istiyorum.
Laptopumun bazı tuşları bozulduğu için harici klavye takıp kullanmak istiyorum. Oyunda oynayabileceğim bir klavye önerisi istiyorum.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.715 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2023 #2 Altec Lansing ALGK8614GW Rainbow Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Hocam link bırakıyorum umarım uyarı yemem.Bende aldım aynısını
Altec Lansing ALGK8614GW Rainbow Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Hocam link bırakıyorum umarım uyarı yemem.Bende aldım aynısını
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.034 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #3 Amazon.com.tr
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.715 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2023 #4 Burak2134 dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam söylediğiniz klavyedeki tüm özelliklerin aynısı attığım linkte var, bazen kendi kullandığım rgbyi bulamıyorum o kadar fazla seçenek var.Ayrıca altec lansing switch konusundanda iyi bi nevi fiyat performans ürünü.
Burak2134 dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam söylediğiniz klavyedeki tüm özelliklerin aynısı attığım linkte var, bazen kendi kullandığım rgbyi bulamıyorum o kadar fazla seçenek var.Ayrıca altec lansing switch konusundanda iyi bi nevi fiyat performans ürünü.
A alestaa Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 535 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #5 Hocam sağ olun. steel series aşar bizi o kadar pahalısını alamam şu an.PC set up kurmuyorum zaten.