Laptop için M.2 SSD önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle bir sorum olacak. Aldığım her M.2 SSD her laptopa uyar mı? Ürün elimde kalsın istemiyorum.
Aradığım SSD'nin boyutu önemli değil, zaten laptopumun 1TB hafızası var ve 400GB kadar boş alanım var, yani sadece hızlandırmak istiyorum. Ayrıca SSD alırsam +4 GB RAM de almayı düşünüyorum, laptopta şu an 8 GB RAM var, benzer marka/model RAM'lar olması önemli midir? Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam alacaksan aynı frekansta 8 GB RAM daha al ve M.2 desteği varsa minimum 256 GB bir M.2 SSD alabilirsin.

Bütçe verirsen bakarım.

Piyasa konusunda hiçbir bilgim yok, 800'lere çıkabilirim diye düşünüyorum. Taş çatlasa 900 olur, söylediğim gibi amacım hız bu yüzden depolama yerine okuma yazma oranı daha yüksek olan bir SSD önerebilirseniz sevinirim hocam.
Eğer arada çok fiyat farkı, ama az performans farkı olan SSD'ler olursa onları da atarsanız sevinirim. Örneğin 1. SSD 900 lira, 3200 okuma yazma, 2. SSD 500 lira 3000 okuma yazma(oranları rastgele verdim). Bu durumda 2.yi alırım, amacım tüm bütçeyi kullanmak değil, F/P bir ürün almak. Tekrardan teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…