Quattr0
Hectopat
Daha fazla
Zaten 1 TB yerin var ve sadece 1 tane M.2 Slotun var laptopunda ben 512 attım ama sen 1TB modellerine bakabilirsin bana depolama yetmedi dersen ekstradan HDD çekersin olur biterÖncelikle merhaba. linkteki laptopu kullanmaktayım ve 512 GB SSD yetmiyor, o yüzden bir SSD almaya karar verdim. İlk başta 2 TB bir SSD düşünüyordum fakat Lenovo'nun sayfasındaki SSD slotları hakkında açıklama kafamı karıştırdı. Benim laptopum slot başında maksimum 1 TB'lık SSD destekliyor sanırım. Aşağıdaki linklerdeki sitelerden birinden alacağım acaba hangi SSD'yi tercih etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Newegg
Excaliberpc
Bestbuy
512GB depolama yerim var 1TB düşünüyorum en az. Kingston'u bulamadım alacağım sitelerde. Yine de detaylıca bir araştırayım bu modeli.Al geç hiç sorgulama
Kingston 1TB KC3000
Kingston 512GB KC3000
Zaten 1 TB yerin var ve sadece 1 tane M.2 Slotun var laptopunda ben 512 attım ama sen 1TB modellerine bakabilirsin bana depolama yetmedi dersen ekstradan HDD çekersin olur biter
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim acaba bu SSD nasıldır bir bilginiz var mı?Reddit'te birçok kullanıcı 2tb veya 4tb ssd taktığını ve düzgün çalıştığını söylemiş. SSD tavsiyesi konusunda şunu söyleyeyim. Cihazda 2242 boyutunda ssd var ve diğer slota 2280 slot destekliyor (2242 destekliyor mu emin değilim) ama 2280 olması daha rahat soğutma performansı olur gibi hissediyorum
Samsung 980 Pro öneririm 2 yıldan uzun süredir kullanıyorum gayet iyi.Öncelikle merhaba. linkteki laptopu kullanmaktayım ve 512 GB SSD yetmiyor, o yüzden bir SSD almaya karar verdim. İlk başta 2 TB bir SSD düşünüyordum fakat Lenovo'nun sayfasındaki SSD slotları hakkında açıklama kafamı karıştırdı. Benim laptopum slot başında maksimum 1 TB'lık SSD destekliyor sanırım. Aşağıdaki linklerdeki sitelerden birinden alacağım acaba hangi SSD'yi tercih etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Newegg
Excaliberpc
Bestbuy
Crucial Kingston bunlar güzel markalar 5000 e 3600 bir SSD modeli kendisi M.2 2280 bir SSD alınabilir bu arada yabancı sitelere bakıyormuşsun kusuruma bakma ben TL bazlı olarak göndermiştim benim gönderdiklerimin biraz alt fiyatlısını yabancı sitelerde bulabilirsin512GB depolama yerim var 1TB düşünüyorum en az. Kingston'u bulamadım alacağım sitelerde. Yine de detaylıca bir araştırayım bu modeli.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim acaba bu SSD nasıldır bir bilginiz var mı?
Samsungların kaliteli olduğunu biliyorum fakat fiyatları çok tuzlu ya. Daha çok f/p bir model düşünüyorum.Samsung 980 Pro öneririm 2 yıldan uzun süredir kullanıyorum gayet iyi.
512 GB depolama yerim var 1TB düşünüyorum en az. Kingston'u bulamadım alacağım sitelerde. Yine de detaylıca bir araştırayım bu modeli.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim acaba bu SSD nasıldır bir bilginiz var mı?
Bu arkadaşın önerdiğini de anlatayım kafanda soru işareti kalmasın şey gibi düşünebilirsin bu arkadaşın önerdiğini RTX 4090 İLE RX 7900 XTX birisi sistemsel özelliklerden ön plana çıkarken birisi de saf güç ile ön plana çıkıyor burada ki saf güç Kingston markası benim önerdiğim Samsung daha çok sistemsel olarak ön planda tabii zamanının yıkılmaz imparatoruydu bunu da ön plana almak lazım ama daha iyi bir performans istiyorsan Kingston Crucial ve Samsungun daha başka SSDlerine bi göz atabilirsinSamsung 980 Pro öneririm 2 yıldan uzun süredir kullanıyorum gayet iyi.
Samsung'ların kaliteli olduğunu biliyorum fakat fiyatları çok tuzlu ya. Daha çok F/P bir model düşünüyorum.