cheleby Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #1 Merhaba. Laptop satın aldım, fakat ne masam var ne sandalyem masayı koyacağım alanın resmini attım. Laptop, mouse ve klavye kullanılacak masada. Uygun fiyatlı masa ve sandalye öneriniz var mı?
Merhaba. Laptop satın aldım, fakat ne masam var ne sandalyem masayı koyacağım alanın resmini attım. Laptop, mouse ve klavye kullanılacak masada. Uygun fiyatlı masa ve sandalye öneriniz var mı?
ustaaaaa Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 752 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M2 Ekran Kartı: RTX4060Ti İşlemci: İntel i5-13400f Ram: 2x8 3200 MHz (Corsair) Anakart: GIGABYTE H610M K DDR4 Mouse: Razer Viper Mini Kulaklık: HyperX Cloud III Wirelles Klavye: Razer Blackwidow v3 Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #2 Resim gelmedi.
cheleby Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #3 ustaaaaa dedi: Resim gelmedi. Genişletmek için tıkla... Şu an görünüyor mu? Dosya Ekleri IMG_20231109_215629.jpg 95,9 KB · Görüntüleme: 69
ustaaaaa Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 752 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M2 Ekran Kartı: RTX4060Ti İşlemci: İntel i5-13400f Ram: 2x8 3200 MHz (Corsair) Anakart: GIGABYTE H610M K DDR4 Mouse: Razer Viper Mini Kulaklık: HyperX Cloud III Wirelles Klavye: Razer Blackwidow v3 Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #4 Maalesef. cheleby dedi: Şu an görünüyor mu? Genişletmek için tıkla...
cheleby Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #5 ustaaaaa dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Sayfayı yeniler misiniz ? Şuan oldu sanırım Şöyle bir masa buldum ama https://www.hepsiburada.com/ceramical-60-x-140-cm-alima--masasi-bilgisayar-masasi-ofis-masasi---atlantik-am-p-HBV000011A513?magaza=Ceramical&url_src=and-product-detail
ustaaaaa dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Sayfayı yeniler misiniz ? Şuan oldu sanırım Şöyle bir masa buldum ama https://www.hepsiburada.com/ceramical-60-x-140-cm-alima--masasi-bilgisayar-masasi-ofis-masasi---atlantik-am-p-HBV000011A513?magaza=Ceramical&url_src=and-product-detail
ustaaaaa Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 752 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M2 Ekran Kartı: RTX4060Ti İşlemci: İntel i5-13400f Ram: 2x8 3200 MHz (Corsair) Anakart: GIGABYTE H610M K DDR4 Mouse: Razer Viper Mini Kulaklık: HyperX Cloud III Wirelles Klavye: Razer Blackwidow v3 Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #6 cheleby dedi: Sayfayı yeniler misiniz ? Şuan oldu sanırım Şöyle bir masa buldum ama https://www.hepsiburada.com/ceramical-60-x-140-cm-alima--masasi-bilgisayar-masasi-ofis-masasi---atlantik-am-p-HBV000011A513?magaza=Ceramical&url_src=and-product-detail Genişletmek için tıkla... Evet geldi. Bu masa güzel duruyor. Eğer uygunsa 2. el ürün bakmak sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum. Ben öyle yapmıştım. ustaaaaa dedi: Evet geldi. Bu masa güzel duruyor. Eğer uygunsa 2. el ürün bakmak sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum. Ben öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Sallanma yapmıyormuş attığınız ürün. Oldukça güzel
cheleby dedi: Sayfayı yeniler misiniz ? Şuan oldu sanırım Şöyle bir masa buldum ama https://www.hepsiburada.com/ceramical-60-x-140-cm-alima--masasi-bilgisayar-masasi-ofis-masasi---atlantik-am-p-HBV000011A513?magaza=Ceramical&url_src=and-product-detail Genişletmek için tıkla... Evet geldi. Bu masa güzel duruyor. Eğer uygunsa 2. el ürün bakmak sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum. Ben öyle yapmıştım. ustaaaaa dedi: Evet geldi. Bu masa güzel duruyor. Eğer uygunsa 2. el ürün bakmak sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum. Ben öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Sallanma yapmıyormuş attığınız ürün. Oldukça güzel
cheleby Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #7 ustaaaaa dedi: Evet geldi. Bu masa güzel duruyor. Eğer uygunsa 2. el ürün bakmak sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum. Ben öyle yapmıştım. Sallanma yapmıyormuş attığınız ürün. Oldukça güzel. Genişletmek için tıkla... İkinci elcilerden bakacağım bulamazsam bunu alayım. Sandalye öneriniz var mı, ucuz bir şey arıyorum.
ustaaaaa dedi: Evet geldi. Bu masa güzel duruyor. Eğer uygunsa 2. el ürün bakmak sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum. Ben öyle yapmıştım. Sallanma yapmıyormuş attığınız ürün. Oldukça güzel. Genişletmek için tıkla... İkinci elcilerden bakacağım bulamazsam bunu alayım. Sandalye öneriniz var mı, ucuz bir şey arıyorum.
ustaaaaa Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 752 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M2 Ekran Kartı: RTX4060Ti İşlemci: İntel i5-13400f Ram: 2x8 3200 MHz (Corsair) Anakart: GIGABYTE H610M K DDR4 Mouse: Razer Viper Mini Kulaklık: HyperX Cloud III Wirelles Klavye: Razer Blackwidow v3 Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #8 cheleby dedi: İkinci elcilerden bakacağım bulamazsam bunu alayım. Sandalye öneriniz var mı, ucuz bir şey arıyorum. Genişletmek için tıkla... bilgisayar sandalyesi - Vivense Mobilya Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar! www.vivense.com Buradan 1500TL civarına sandalye bulabilirsiniz.
cheleby dedi: İkinci elcilerden bakacağım bulamazsam bunu alayım. Sandalye öneriniz var mı, ucuz bir şey arıyorum. Genişletmek için tıkla... bilgisayar sandalyesi - Vivense Mobilya Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar! www.vivense.com Buradan 1500TL civarına sandalye bulabilirsiniz.
cheleby Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #9 Teşekkür ederim.
ustaaaaa Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 752 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M2 Ekran Kartı: RTX4060Ti İşlemci: İntel i5-13400f Ram: 2x8 3200 MHz (Corsair) Anakart: GIGABYTE H610M K DDR4 Mouse: Razer Viper Mini Kulaklık: HyperX Cloud III Wirelles Klavye: Razer Blackwidow v3 Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #10 cheleby dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim isterseniz burada beğendiklerimide atabilirim.
cheleby dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim isterseniz burada beğendiklerimide atabilirim.