Mouse sanırım benim için uygun fakat kulaklık için daha uygun bir şey önerme şansınız var mı?SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kulaklığı biraz araştırıp düşünücem sağ olun,GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mouse sanırım benim için uygun.
Deathadder Essential eski bir model. Kronik sorunları var diyorlar. Prime daha mantıklı görünüyor.Hocam ben de büyük bir mouse arıyorum Rival 3 var fakat serçe parmağım fareye değmiyor bile acayip rahatsız bir ergonomisi var. SteelSeries Prime ile Razer DeathAdder Essential arasındayım, neden bunu tercih ettiniz?
Fena değil. Bu bütçedeki kulaklıklar ya kötüdür ya fena değildir. İyi diyebileceğim model yok.Kulaklığı biraz araştırıp düşünücem sağ olun,
şu nasıl sizce peki ?
Gamepower JIN Rainbow 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower JIN Rainbow 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower JIN Rainbow 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 829,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DeathAdder Essential'ı ben de düşünüyordum fakat çok fazla kötü yorum yapılıyor.Hocam ben de büyük bir mouse arıyorum Rival 3 var fakat serçe parmağım fareye değmiyor bile acayip rahatsız bir ergonomisi var. SteelSeries Prime ile Razer DeathAdder Essential arasındayım, neden bunu tercih ettiniz?
Anladım bu iki kulaklık arasındayım şu anda, farklı bir öneri gelirse ona göre karar vericem.Fena değil. Bu bütçedeki kulaklıklar ya kötüdür ya fena değildir. İyi diyebileceğim model yok.
Peki ergonomi olarak üzer mi benim için faredeki en önemli şey ergonomi zaten halihazırda sahip olduğum farenin kalitesi iyi fakat ergonomisi neredeyse yok. Mağazaya gidip deneyeceğim, tavsiye için teşekkürler.Deathadder Essential eski bir model. Kronik sorunları var diyorlar. Prime daha mantıklı görünüyor.
Hiç kullanmadığım için bir şey diyemem.Peki ergonomi olarak üzer mi benim için faredeki en önemli şey ergonomi zaten halihazırda sahip olduğum farenin kalitesi iyi fakat ergonomisi neredeyse yok. Mağazaya gidip deneyeceğim, tavsiye için teşekkürler.
Bu arada şu Rampage kulaklığı birkaç ay kullandım. Gayet güzel hiçbir sorunla karşılaşmadım.farklı bir öneri gelirse ona göre karar vericem.