Merhaba, oyun için mouse ve mouse pad bakıyorum. Hangi ürüne bakarsam bakayım eleştiriler geliyor örneğin bazıları mouse Pad'in çok pis koktuğundan, bazılarıysa farenin malzemesinden şikayet ediyor. İki ürün için toplam 150TL verebilecek bütçem var sizlerin önerileri nelerdir? Ayrıca laptop için sadece hava alması için koymalık fan bakıyorum en fazla 100TL olacak şekilde hangisini önerirsiniz? Benim beğendiğim ürünlerse şunlar;
-Light² S; hissedilir biçimdeki hafifliği, her iki elle de kullanılabilen ergonomik ve tekbiçim bir tasarımla birleştiriyor.-Bal peteği yapısı sayesinde, bu oyun faresi sağlam bir tutuş sağlıyor ve yalnızca 78 gramlık düşük ağırlığıyla saatlerce oyun oynamak için sezgisel ve rahat bir kullanım...
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Hocam alt tarafı bir mouse pad bence abartmaya gerek yok. Ben geçen hafta 23 TL'ye 70*30 mouse pad aldım gayet memnunum sadece biraz plastik kokusu var oda kullandıkça geçiyor zaten.
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
23 TL'ye gerçekten çok başarılı bir ürün boyutları ürün açıklaması gibi 70*30 baskı kalitesi de gayet iyi kaydırmaz yüzeyde ayrıca güzel kargoda çok hızlı aldıktan 3 saat sonra kargoya verildi 1 günde elime ulaştı teşekkür ediyorum
-Light² S; hissedilir biçimdeki hafifliği, her iki elle de kullanılabilen ergonomik ve tekbiçim bir tasarımla birleştiriyor.-Bal peteği yapısı sayesinde, bu oyun faresi sağlam bir tutuş sağlıyor ve yalnızca 78 gramlık düşük ağırlığıyla saatlerce oyun oynamak için sezgisel ve rahat bir kullanım...