Şimdi bizim laptopta 8 GB var onun 4'ü gömülü desek kalan 4'ü çıkarıp 8 takarım herhalde. Ama hangi marka ya da başka şeylerden hangi RAM aldığım fark eder mi? Ve daha ne alıcağıma karar vermeden ne önerirsiniz?
Bütçe: RAM önerenler için söylemem gerek gibi hissediyorum bu yüzden 1500 TL ama zorlasam 2000 TL'ye çıkarım.
Şimdi bizim laptopta 8 GB var onun 4'ü gömülü desek kalan 4'ü çıkarıp 8 takarım herhalde. Ama hangi marka ya da başka şeylerden hangi RAM aldığım fark eder mi? Ve daha ne alıcağıma karar vermeden ne önerirsiniz?
Bütçe: RAM önerenler için söylemem gerek gibi hissediyorum bu yüzden 1500 TL ama zorlasam 2000 TL'ye çıkarım.
Elimde bir laptop var içinde 4 GB RAM mevcut ancak gömülü RAM. CPU-Z gibi uygulamalarda RAM özellikleri görünmüyor. Acer müşteri temsilcisi bana cihazın yükseltime açık olduğunu içinde bir adet boş RAM slotu olduğunu ve en fazla 8 GB'lık RAM takma imkanımın olduğunu söylediler. Laptop kasasını...
www.technopat.net
Var (konuyu okumayın sadece adında var diye bunu seçtim)
RAMExpert, uygun olduğunda gerekli olabilecek yükseltmeleri önerecektir. Örneğin, herhangi bir boş RAM yuvasını hızlı bir şekilde algılayacak ve ardından daha yüksek performanstan elde edilen faydaları elde etmek için sisteminizi yükseltmenizi...
Şey benim laptop bana özel herhalde çünkü benim laptop hiçbir yerde yok şuanda tamirde olduğundan bakamam resmin çekip bakayım dedim o zaman da kasa aynı ama özellikleri farklı