Laptop için RAM mi SSD mi alınmalı?

lamentbronze

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemin RAM ve diskini yükseltmeye karar verdim ama param ikisini birden yükseltmeye yetmiyor. Öncelikle birini sonra diğerini yükseltebilirim. Bilgisayarımda 4 GB DDR4 RAM ve 320GB HDD bulunuyor. (SSD alacağım yükseltirsem) sadece Minecraft oynuyorum.

Aga Eğer Hızlı Açılsın Hızlı Çalışsın İstiyorsan Benimde Tavsiyem İlk Olarak Ssd Al Ram Zaten Çok Önemli Olan Birşey Değil Minecraft Oynuyorsan Ama Ramide Yükseltsen İyi Olur (Ssd Ve Hdd Arasında Acayip Fark Var)

Minimum 500 GB SSD almanı öneririm (ekran kartı var ise) eğer notebooksa 240 GB alabilirsin. Sadece Minecraft oynayıp +60 FPS droplanmadan alıyorsan SSD al.

SSD al ve Linux'a geç. Linux'ta 4 GB RAM idare ediyor ama HDD yetersiz geliyor.
hocam aslinda tam tersi. Linux kullanıyorum hdd olan bir bilgisayarda. Suan yaklaşık 3 haftadır açık ve hala tam performans çalışabiliyor. Hdd var ve 8gb ram var. Debian linux yüklü. Linuxlarda hdd veya ssd olmasının pek önemli olduğunu düşünmüyorum. Linux kullanacaksa ram arttırmasının minecraft gibi oyunlarda daha faydalı olacağını düşünüyorum

SSD alın hocam oyun daha hızlı yüklenir bilgisayar daha hızlı çalışır veriler daha hızlı işlenir, sonra RAM'i yükseltirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…