S Sevleni34 Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 RAM alacagim 8 GB laptopuma hangi RAM'i almalıyım? Nasil sececegim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2024
Ozan21151 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #2 Sevleni34 dedi: RAM alacagim 8 GB laptopuma hangi RAM'i almalıyım? Nasil sececegim? Genişletmek için tıkla... Laptopun anakartını araştır RAM destekliyor mu, destekliyor ise ister anakart desteklediği kadar RAM al, ister anakartına takılı RAM aynısını al ama RAM değerleri aynı olsun birbirinden farklı olmaması gerekiyor.
Sevleni34 dedi: RAM alacagim 8 GB laptopuma hangi RAM'i almalıyım? Nasil sececegim? Genişletmek için tıkla... Laptopun anakartını araştır RAM destekliyor mu, destekliyor ise ister anakart desteklediği kadar RAM al, ister anakartına takılı RAM aynısını al ama RAM değerleri aynı olsun birbirinden farklı olmaması gerekiyor.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.126 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #3 CPU-Z üzerinden SPD ve Memory sekmelerinin resmini atar mısın?
S Sevleni34 Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #4 hocam buldum 4800 mhz 8 gb 40 cl ram var bundan almaliyim markasi da samsung ancak su linkini attigim ram sahte midir https://app.hb.biz/T6NbhvQhwHH8 eger sahteyse transcend ram nasildir
hocam buldum 4800 mhz 8 gb 40 cl ram var bundan almaliyim markasi da samsung ancak su linkini attigim ram sahte midir https://app.hb.biz/T6NbhvQhwHH8 eger sahteyse transcend ram nasildir
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.126 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #5 Sevleni34 dedi: hocam buldum 4800 mhz 8 gb 40 cl ram var bundan almaliyim markasi da samsung ancak su linkini attigim ram sahte midir https://app.hb.biz/T6NbhvQhwHH8 eger sahteyse transcend ram nasildir Genişletmek için tıkla... Sahte olacağını sanmam alabilirsiniz.
Sevleni34 dedi: hocam buldum 4800 mhz 8 gb 40 cl ram var bundan almaliyim markasi da samsung ancak su linkini attigim ram sahte midir https://app.hb.biz/T6NbhvQhwHH8 eger sahteyse transcend ram nasildir Genişletmek için tıkla... Sahte olacağını sanmam alabilirsiniz.
Ekrake66 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #6 RAM'ların birbiriyle aynı MHz'de ve aynı CL değerinde çalışması çok önemli yoksa diğer RAM'den performans alamazsın.
RAM'ların birbiriyle aynı MHz'de ve aynı CL değerinde çalışması çok önemli yoksa diğer RAM'den performans alamazsın.
S Sevleni34 Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #7 Ekrake66 dedi: RAM'ların birbiriyle aynı MHz'de ve aynı CL değerinde çalışması çok önemli yoksa diğer RAM'den performans alamazsın. Genişletmek için tıkla... Ayni ayni hocam baktim 4800 mhz 40 cl 8gb hatta markası da aynı bir de ismi de COQKL idi ikisinin de galiba Peki hocam bunu mu tercih edeyim yoksa transcend'in ayni ozelliklerde ram'ini mi tercih edeyim? YüzbaşıJohnPrice dedi: Sahte olacağını sanmam alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Ekrake66 dedi: RAM'ların birbiriyle aynı MHz'de ve aynı CL değerinde çalışması çok önemli yoksa diğer RAM'den performans alamazsın. Genişletmek için tıkla... Ayni ayni hocam baktim 4800 mhz 40 cl 8gb hatta markası da aynı bir de ismi de COQKL idi ikisinin de galiba Peki hocam bunu mu tercih edeyim yoksa transcend'in ayni ozelliklerde ram'ini mi tercih edeyim? YüzbaşıJohnPrice dedi: Sahte olacağını sanmam alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Ekrake66 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #8 Samsung orijinal sahte değildir Samsung al kafan rahat bence.
S Sevleni34 Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #9 Birkac konuda samsung'un serbest ram vermedigini genelinin sahte oldugunu falan yazmislar da ondan dolayı suphelendim biraz hocam.
Birkac konuda samsung'un serbest ram vermedigini genelinin sahte oldugunu falan yazmislar da ondan dolayı suphelendim biraz hocam.
Ekrake66 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #10 Kuzenim aldı samsun Hepsiburada'dan gayet memnun.