S Sevleni34 Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #11 Ekrake66 dedi: Kuzenim aldı samsun Hepsiburada'dan gayet memnun. Genişletmek için tıkla... bak yaa sahte iste samsun nixe gibi
Ekrake66 dedi: Kuzenim aldı samsun Hepsiburada'dan gayet memnun. Genişletmek için tıkla... bak yaa sahte iste samsun nixe gibi
Ekrake66 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #12 Sevleni34 dedi: bak yaa sahte iste samsun nixe gibi Genişletmek için tıkla... yanlış yazmışım samsung
Sevleni34 dedi: bak yaa sahte iste samsun nixe gibi Genişletmek için tıkla... yanlış yazmışım samsung
S Sevleni34 Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #13 Ekrake66 dedi: yanlış yazmışım samsung Genişletmek için tıkla... transcend mi daha iyi samsung mu peki ozellikleri ayni
Ekrake66 dedi: yanlış yazmışım samsung Genişletmek için tıkla... transcend mi daha iyi samsung mu peki ozellikleri ayni
Ekrake66 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #14 Transcend köklü firma laptop ürünleri üretiyor oda güzel seçenek.
S Sevleni34 Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #15 Ekrake66 dedi: Kuzenim aldı samsun Hepsiburada'dan gayet memnun. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bakar misiniz orjinal mı?
Ekrake66 dedi: Kuzenim aldı samsun Hepsiburada'dan gayet memnun. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bakar misiniz orjinal mı?
Ekrake66 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #16 Sevleni34 dedi: Merhaba, bakar misiniz orjinal mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama güzel işini görüyor istenilen MHz veriyor.
Sevleni34 dedi: Merhaba, bakar misiniz orjinal mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama güzel işini görüyor istenilen MHz veriyor.
S Sevleni34 Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #17 Sevleni34 dedi: Merhaba, bakar misiniz orjinal mı? Genişletmek için tıkla... Ekrake66 dedi: Bilmiyorum ama güzel işini görüyor istenilen MHz veriyor. Genişletmek için tıkla... buna bakar misin orjinal mi yeni aldim YüzbaşıJohnPrice dedi: Sahte olacağını sanmam alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bakar misin orjinal mi? Dosya Ekleri Image to PDF ٢٠٢٤١٢١٧ ١٨.١٤.٤٣.pdf 1,5 MB · Görüntüleme: 18 Image to PDF ٢٠٢٤١٢١٧ ١٨.١٤.٤٣.pdf 1,5 MB · Görüntüleme: 23
Sevleni34 dedi: Merhaba, bakar misiniz orjinal mı? Genişletmek için tıkla... Ekrake66 dedi: Bilmiyorum ama güzel işini görüyor istenilen MHz veriyor. Genişletmek için tıkla... buna bakar misin orjinal mi yeni aldim YüzbaşıJohnPrice dedi: Sahte olacağını sanmam alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bakar misin orjinal mi?
Ekrake66 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #18 Bilgisayarın BIOS'una girip oradan değerlere bakabilirsin ya da CPU-Z programını indiripde bakabilirsin kaç MHz'de kaç CL değerini veriyor diye.
Bilgisayarın BIOS'una girip oradan değerlere bakabilirsin ya da CPU-Z programını indiripde bakabilirsin kaç MHz'de kaç CL değerini veriyor diye.