Laptop için RAM uyumu nasıl anlaşılır?

Dustin

Kilopat
Arkadaşlar merhaba,

Bu RAM'i alacağım bilgisayarım için, 8 GB artık yetmiyor. CPU-Z'den baktığım kadarıyla bu RAM benim RAM'imle uyumlu ancak yine de emin olmak istediğim için sizlere sormak istedim. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

1737375184262.png

Aynı resmi marka Amazon'da daha ucuza satıyor ancak 16 GB(DR) ile normal 16 GB arasındaki farkı anlayamadım. Hangisini almalıyım ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

Bu RAM'i alacağım bilgisayarım için, 8 GB artık yetmiyor. CPU-Z'den baktığım kadarıyla bu RAM benim RAM'imle uyumlu ancak yine de emin olmak istediğim için sizlere sormak istedim. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 2402411

Aynı resmi marka Amazon'da daha ucuza satıyor ancak 16 GB(DR) ile normal 16 GB arasındaki farkı anlayamadım. Hangisini almalıyım ?
Yurtdışındasın sanırım.

Buradan laptopun marka modelini bulup link atarmısın?

Yurtdışındasın sanırım.

Buradan laptopun marka modelini bulup link atarmısın?
Merhaba bu sitede marka modelimi yazmama rağmen sonuç çıkmadı. RAM'i çoktan sipariş verdim bugün teslim aldım bile.. ancak özellikle single rank sipariş vermeme rağmen dual rank göndermişler. Sanırım değişim isteyeceğim. RAM şu an sağlıklı çalışıyor ama bir single rank ile dual rank RAM kararsız çalışabilir diye okumuştum.
1737481873758.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı