H hakan44 Megapat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2017 #1 DDR3 1600 MHz 8 GB gaming laptop için 2. El uygun temiz RAM arıyorum. Cihaz TR'de olmayan bir marka fakat aynısı monster'de var. 1.3 v RAM gerekiyor galiba. İntel ana kartli bir cihaz. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2017
DDR3 1600 MHz 8 GB gaming laptop için 2. El uygun temiz RAM arıyorum. Cihaz TR'de olmayan bir marka fakat aynısı monster'de var. 1.3 v RAM gerekiyor galiba. İntel ana kartli bir cihaz.
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 18 Ocak 2017 #2 Bu gibi cihazların 2.el'i çok da mantıklı değil hocam en temizi Monster'dan sıfırını al kafan da rahat etsin.
Bu gibi cihazların 2.el'i çok da mantıklı değil hocam en temizi Monster'dan sıfırını al kafan da rahat etsin.
H hakan44 Megapat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2017 #3 Anladim fakat fiyatlar bayagi yuksek onun icin temiz durumda bulursam 2.el bakcam olmazsa sifir monsterin sitesinde oem yok baktim ama. poyraz_42 dedi: Bu gibi cihazların 2.el'i çok da mantıklı değil hocam en temizi Monster'dan sıfırını al kafan da rahat etsin. Genişletmek için tıkla...
Anladim fakat fiyatlar bayagi yuksek onun icin temiz durumda bulursam 2.el bakcam olmazsa sifir monsterin sitesinde oem yok baktim ama. poyraz_42 dedi: Bu gibi cihazların 2.el'i çok da mantıklı değil hocam en temizi Monster'dan sıfırını al kafan da rahat etsin. Genişletmek için tıkla...
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 19 Ocak 2017 #4 Monsterda OEM bulamazsın sadece laptop üzerine çalışırlar.