Hocalar selamlar, daha önce laptop kullanmadım. Bugün kargom geldi Nitro 5 nh. Qlzey. 002 modelini aldım.
Laptop sağlıklı bir şekilde nasıl kullanılmalı? Bunu merak ediyorum. Boştayken, oyundayken nasıl kullanmalıyım? Sürekli şarj takılı olsun düşüncesi bana pek sağlıklı gelmiyor. Ne kadar şarjda durmalı, ne zaman şarja takmalıyım? Pil modları vs. nasıl olmalı? Henüz açmadım o yüzden bu konuda da pek bilgi sahibi değilim.
Sizden ricam sadece verdiği bilgilerin doğruluğundan emin olan arkadaşlar cevap versin. Böylece ben ve bu konuyu daha sonra okuyacak kullanıcılar doğru bilgiye erişebilir. Şimdiden yanıtlayanlara teşekkürler, iyi sosyaller.
@YüzbaşıJohnPrice@muratscd siz laptoplar hakkında bilgi sahibisiniz gördüğüm kadarıyla bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.
Oyunda iken yüksek performans a alın boştayken dengeli moda alıp kullanın.
Oyuncu laptopları şarjda kullanım için tasarlandı zaten fazla dikkat etmene gerek yok.
Hocam şu an şarjda kullanmıyorum. Windows ayarlarım yapılı, sadece Brave browserda 7 sekme açık işlemci 61 derece bu normal mi bana aşırı saçma geldi. Hani daha önce laptop kullanmadığım için ben ister istemez masaüstü bilgisayarım ile karşılaştırıyorum ama laptop olsa da çok mantıklı gelmedi bu sıcaklık.