Laptop için soğutma önerileri

BYA

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopu monitör e bağladığım için ve oynadığım oyunlar ağır olduğu için işlemci 95 dereceleri görüyor iyi soğutma için hangi ürünü veya ürünleri önerirsiniz? (not: Termal macun değişimini düzenli yapıyorum Thermal Grizzly)

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan çıkışına PC fanı koyabilirsin. Altını yükseltebilirsin. Ya da laptop ekranını kapatıp ters çevirip kullanabilirsin. (Ama önemli olan çıkışlar) Undervolt veya watt kısıtlamasi yapabilirsin.

Bende laptop soğutrucu var USB ile çalışıyor pek faydasını görmedim 95 derece laptop için normal ben termal macun değişmeden 100'dü sonra değişince 89 92 falan oluyordu soğutucuyu koydum aşırı bir fark görmedim 2 derece etki etti, bitpazarından 70TL'ye aldım güçlü ama laptop için en iyi soğutucu (altına cüzdan koy alttan hava emişi hızlı olsun yeter ) yok 90n mış 100 müş fark etmiyor laptoplara.

Bende laptopumu senin kullandığın gibi monitöre takılı kullanıyorum soğutmak için de şunları yapabilirsin ; Soğutucu alabilirsin ama soğutucular çok fazla toz çekiyor ve laptopun içi kısa sürede toz oluyor onun dışında bilgisayarın hava aldığı ve verdiği kısımları açık bir yere koyabilirsin .
Ürün tavsiyelerim ise :
-https://www.trendyol.com/rampage/mistral-s45-gosterge-panel-5fan-yukseklik-ayar-2usb-notebook-sogutucu-laptop-sogutucu-12-17-inc-p-345421843?boutiqueId=61&merchantId=129210 (gayet sessiz çalışır ve soğutmada başarılırdır )
-https://www.trendyol.com/rampage/ad-rc10-x-gust-siyah-6-fanli-rainbow-isiklandirmali-notebook-sogutucu-stand-p-65281159?boutiqueId=61&merchantId=117256
Ek olarak kendin bir soğutucu almaya karar vereceksen ortasında büyük tek fan olanları tavsiye etmiyorum 3-4 fanlı olan soğutuculardan bakmanı öneririm .

PC fanını nasıl çalıştıracağım.

Size göre piyasadaki en iyisi hangisi.

Aynı şekilde bende de var ama pek işe yaramıyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…