Laptop için SSD önerisi

sot enjoyer

Hectopat
Daha fazla  
Dell 7577 Inspiron modeli laptop için SSD arıyorum. 2280 PCI-e Gen3 x2 SSD vardı; ben de Gemini'ye sordum, Gen3 x4'te alabilirsin dedi. Dwsteklediğini söyledi, onu nereden kontrol edebilirim ve 500GB'lık bildiğiniz sağlam modeller var mı?

Dell 7577 Inspiron modeli laptop için SSD arıyorum. 2280 PCI-e Gen3 x2 SSD vardı; ben de Gemini'ye sordum, Gen3 x4'te alabilirsin dedi. Dwsteklediğini söyledi, onu nereden kontrol edebilirim ve 500GB'lık bildiğiniz sağlam modeller var mı?
NVMe SSD'ler de X2/X4 diye varyant yok. Anakartların NVMe slotlarının desteklediği platform oluyor onlar. Normalde X4 veri yolu kullanır çoğu anakart ama sizinki X2 tercih etmiş. Gen 3 bir X4, 4GB/s sınır varken, sizin 2GB/s olacak bu yüzden.

Bütçeniz ne kadar?

NVMe SSD'ler de X2/X4 diye varyant yok. Anakartların NVMe slotlarının desteklediği platform oluyor onlar. Normalde X4 veri yolu kullanır çoğu anakart ama sizinki X2 tercih etmiş. Gen 3 bir X4, 4GB/s sınır varken, sizin 2GB/s olacak bu yüzden.

Bütçeniz ne kadar?

Bu SSD laptopun içinde gelmedi zamanında kuzenim almıştı kutusuda duruyor kutunun üstünde GEN3x2 yazıyor modeli XPG SX6000. bütçe 3-4 artadabilir çok hakim değilim fiyatlara

Bu SSD laptopun içinde gelmedi zamanında kuzenim almıştı kutusuda duruyor kutunun üstünde GEN3x2 yazıyor modeli XPG SX6000. bütçe 3-4 artadabilir çok hakim değilim fiyatlara
Anladım, SSD'nin sürümü. Baya eski bir SSD ve o yıllarda X2'nin popülerliği kaynaklı olabilir. Yarın bir gün X8 portu kullanan NVMe slotu bile görebiliriz sanırsam. Güzel SSD'miş genede.

O bütçelerde anca OEM modeller var, OEM SSD istemiyorsanız en ucuz bu var:

OEM bu var:

Anladım, SSD'nin sürümü. Bayağı eski bir SSD ve o yıllarda X2'nin popülerliği kaynaklı olabilir. Yarın bir gün X8 portu kullanan NVMe slotu bile görebiliriz sanırsam. Güzel SSD'miş gene de.

O bütçelerde anca OEM modeller var, OEM SSD istemiyorsanız en ucuz bu var:

OEM bu var:

https://www.itopya.com/mld-m300-500gb-nvme-2280-gen3-m2-ssd-3300mb-okuma-3100mb-yazma_u13506 şu nasıl.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı