Laptop için SSD önerisi

Arkadaşlar laptop'ımda tek port disk yeri var bunun için yüksek alanlı HDD veya SSD tercih etmem lazım. Benim için hız önemli bu yüzden SSD tercih etmek istiyorum ancak 240GB yetersiz kalıyor, en uygun ve kaliteli yaklaşık 1TB alanlı SSD önerir misiniz?
Bir de SSD olmadan sadece HDD olsa hız olarak aşırı bir şey fark eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim laptopta SSD vardı ve aşırı derecede hızlı açılıyordu(6-7sn :)). Hız olarak tabii ki farklar olacaktır ama elinizde yeterli nakit yoksa şimdilik HDD ile idare edebilirsiniz. Yine de benden başka kişilerin de görüşlerini alın ama ben size Silicon Power SSD tavsiye ederim. Yurtiçi olsun yurtdışı olsun insanlar gayet memnunlar bu markadan.

Arkadaşlar laptop'ımda tek port disk yeri var bunun için yüksek alanlı HDD veya SSD tercih etmem lazım. Benim için hız önemli bu yüzden SSD tercih etmek istiyorum ancak 240GB yetersiz kalıyor, en uygun ve kaliteli yaklaşık 1TB alanlı SSD önerir misiniz?
Bir de SSD olmadan sadece HDD olsa hız olarak aşırı bir şey fark eder mi?
Windows 10 için SSD öneriliyor. 5200 RPM 1 TB HDD kullanmaktayım laptopumda animasyonlarda , dosya açılmalarında felan aşırı derece yavaşlık ve takılmalar mevcut. SSD'ye bütçe yetiyorsa mutlaka SSD tercih edin veya CD-ROM bölümüne aparat ile HDD veya SSD takabiliyorsunuz. Ek olarak SSD'nin pile olumlu bi etkisi var.

Windows 10 için SSD öneriliyor. 5200 RPM 1 TB HDD kullanmaktayım laptopumda animasyonlarda , dosya açılmalarında felan aşırı derece yavaşlık ve takılmalar mevcut. SSD'ye bütçe yetiyorsa mutlaka SSD tercih edin veya CD-ROM bölümüne aparat ile HDD veya SSD takabiliyorsunuz. Ek olarak SSD'nin pile olumlu bi etkisi var.
CD-ROM bölümü yok. Tek port bulunmakta diskler için.
Bilgisayar bu bakabilirsiniz isterseniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı